Ylang ylang

Ylang ylang

Thema: Innerlijk kind

Affirmatie: Ik kan en durf nu alle oude pijn los te laten en ik heb mijn speelse vreugde opnieuw ontdekt.

We weten allemaal dat er in ons een kind zit dat zich op vele manieren laat zien. Dat zijn positieve aspecten, zoals spontaniteit, enthousiasme, verwondering, nieuwsgierigheid, vitaliteit en ook het vermogen om volledig in het hier en nu aanwezig te zijn.

Vaak laten we ook de minder aangename eigenschappen van het kind in ons zien. Je 'innerlijk kind' is het symbool voor je kwetsbaarheid, angsten, en gekwetst en afgewezen worden. Het staat voor je verlangen naar liefde, erkenning en de bevestiging dat je goed ben zoals je bent.

Deze olie is een krachtig en helend middel voor het emotionele innerlijke kind, het emotionele hart. De olie verbindt je weer met je kind-zijn en de zuiverheid en eenvoud van het hart. Deze olie geeft je de ruimte om speels te zijn en brengt je kinderlijke aard en onschuld weer tot leven. Als je intuitie en het 'weten vanuit je hart' verborgen zijn, helpt deze olie om ze weer te activeren.

Als je als kind weinig erkenning en liefde hebt ervaren, heb je als volwassene meestal ook een beperkt gevoel van eigenwaarde. Daaruit resulteert de behoefte om deze erkenning en liefde nu als volwassene alsnog van anderen te krijgen, bijv. in relaties. Laat deze behoefte door deze olie helen en wordt 'volwassen'.

Deze olie is een krachtig helend middel voor het loslaten van trauma's uit het verleden. Als je als kind vaak door te weinig aandacht, te weinig liefde, kritiek of verbaal geweld bent gekwetst. helpt deze olie bij de verwerking ervan. Dergelijke wonden, die iemand anders heel gemakkelijk door middel van kritische woorden kan veroorzaken, worden door deze olie geheeld.

Uit angst voor afwijzing en het niet verdienen van liefde, handel je waarschijnlijk altijd op een manier die anderen van je verwachten. Dat doe je alleen maar om afwijzing te voorkomen en om te voorkomen dat je van de ander geen liefde ontvangt. Dat leidt ertoe dat je afhankelijk wordt van je partner. Bevrijdt jezelf met deze olie uit deze vicieuze cirkel en heel je innerlijke kind. Als je je voornamelijk met dit gekwetste innerlijke kind identificeert, is het moeilijk om echt volwassen te worden en je als volwassen mens te gedragen.

Deze olie helpt je bij het loslaten van blokkerende emoties. Gevoelens die je in je innerlijk hebt begraven, worden met behulp van deze olie weer aan het licht gebracht, zodat emotionele heling op natuurlijke wijze kan plaatsvinden. In dit proces voedt de olie je hart en herinnert je innerlijke kind eraan dat levensvreugde het belangrijkste ingredient is voor een vervuld leven vol met geluksmomenten. Laat je leven door deze olie weer speels en vreugdevol zijn.

Als holistisch therapeut werk ik met de Holistische Vitaliteitsscan en Kinesiologie en ben ik gespecialiseerd in het gebruik van etherische oliën voor aromatherapie. Deze alternatieve geneeswijze kan jouw gezondheid en welzijn bevorderen door het gebruik van geconcentreerde extracten van planten.

Ik kan je helpen bij het vinden van de juiste etherische oliën voor jouw specifieke hulpvraag. Dankzij de unieke samenstelling van chemische stoffen kunnen deze oliën een positief effect hebben op jouw lichaam en geest.

Wilt je meer weten over aromatherapie en hoe etherische oliën jouw welzijn kunnen verbeteren? Als holistisch therapeut kan ik je begeleiden bij het vinden van de juiste oliën voor jouw specifieke behoeften. Neem gerust contact met mij op en ontdek de voordelen van aromatherapie met etherische oliën.