Afspraak maken:


Werkwijze:

Je ontvangt direct automatisch een afspraak bevestiging per mail. Heb je deze mail niet ontvangen? Neem dan contact met mij op, Bij voorkeur via een WhatsApp bericht.  


Vind je het fijn dat wij elkaar vooraf telefonisch gesproken hebben? Stuur mij dan via WhatsApp een berichtje dan plannen we een korte bel afspraak.


Een paar dagen voor jouw afspraak ontvang je een afspraak herinnering per mail en SMS. 

Wil je de gemaakte afspraak wijzigen? Gebruik dan de annuleerknop in de mail (helemaal onderaan) en plan eventueel een nieuwe afspraak via deze pagina.
Voor het maken van een afspraak heb je geen verwijzing van de huisarts nodig.

Ben je nog in een onderzoeksfase bij je huisarts of in het ziekenhuis? Neem dan voor het maken van een afspraak eerst contact met mij op zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

Werkwijze tijdens het consult:

 • Start gesprek:
  We starten met consult met een kort Intake gesprek of Follow-up gesprek. Dit zal maximaal 10 minuten duren.
 • Holistische Vitaliteitsscan en Stemanalyse:
  Daarna leg ik uit hoe ik de nodige testen en metingen wil gaan uitvoeren. Alles over deze Holistische Vitaliteitsscan kun je lezen op de pagina: Holistische Vitaliteitsscan (zie menu). Doel: Erachter komen waar je nu staat (nulmeting) en waar eventuele disbalans zit in jouw systeem.
 • Kinesiologie en E.E.N. Therapie:
  Met behulp van deze methodes test ik uit (n.a.v. de test en meetuitslagen en jouw hulpvraag)  wat jij nodig hebt voor een betere balans. In de brede zin van het woord en in volgorde van prioriteit. 
 • Herhaling:
  Als je eerder bij mij bent geweest, dan herhalen we de nodige testen en metingen en bepalen we opnieuw wat jij nodig hebt voor verder herstel of voor onderhoud. Zo kan ik bijvoorbeeld testen of  het nodig is om met dezelfde middelen en/of gegeven adviezen door te gaan? Of de  doseringen nog kloppen? Of je  iets anders nodig hebt? Zo ja, wat? Etc.. 
 • Thema's:
  Die aan bod kunnen komen:
  Vitale stoffen zoals vitaminen, mineralen, vetzuren en de darmflora, voeding, slaap, leefstijl, stress factoren, ontspanning, beweging, kernkwaliteiten, werk, geuren, affirmaties, basis behoeften, edelstenen, energetische behandel methodes, etc..
 • Behandelplan:
  Een uitgebreid en specifiek behandelplan op maat met mijn gegeven tips en adviezen krijg je overzichtelijk mee op papier.
 • Edelstenen:
  Mocht je van edelstenen houden dan mag je deze na afloop van het consult zelf uitzoeken. Deze krijg je van mij cadeau. Ik vind het leuk om ze cadeau te geven en om te zien dat op gevoel altijd de juiste stenen worden uitgekozen.
 • Kosten:
  De consult kosten zijn € 150,-. Het consult duurt gemiddeld 1 uur. Soms 5-10 minuten meer of minder.
  Daarnaast kunnen er kosten bijkomen voor supplementen. Supplementen zijn altijd een advies en geen verplichting. Supplementen kan ik in het consult meegeven.
 • Betaling:
  De totale kosten (van het consult en de eventuele supplementen) betaal je na afloop van het consult via pin. Betalen met VISA of creditcard of in termijnen is niet mogelijk. Contant betalen is alleen mogelijk onder bepaalde voorwaarden en als je dit minimaal 1 dag vooraf met mij hebt afgesproken.
 • Factuur:
  De betaalde factuur ontvang je direct na afloop van het consult op papier en/of per mail. Deze factuur kun je mogelijk indienen bij jouw zorgverzekeraar, werkgever of elders.
 • Nazorg:
  Voor eventuele korte vragen ben ik het beste en snelste bereikbaar via WhatsApp.
 • Resultaat:
  Meer dan de helft van de mensen ervaren al een positief verschil binnen 3 maanden. Een herstel proces kent  alleen helaas geen wiskundige formule. Er zijn veel factoren die hierop van invloed zijn.
 • Vervolg:
  Jij bent de belangrijkste stem in of en hoe vaak en frequent je wil terugkomen. Wel kan ik hierin uiteraard adviseren. De meeste mensen komen terug na 3 maanden. Na 2 a 3 afspraken is de tussenliggende periode  verschillend. Veel mensen blijven voor een soort van APK 1 tot 3 keer per jaar terugkomen. 
 • Nabestellingen:
  Kun je doorgeven via mijn webshop: https://www.thamarconsult.shop

Voorbereiding op het consult:

 • INTAKE FORMULIER:
  Ben je nooit eerder bij mij geweest of is dat langer dan 1 jaar geleden? Vul dan nadat je een afspraak hebt gemaakt dit intake formulier z.s.m. in via een computer: https://thamarconsult.nl/intake-formulier.  
 • Neem alle middelen die je (on)regelmatig gebruikt mee naar het consult.
  Inclusief verpakking en liefst ook bijsluiter. Van eventuele supplementen of natuurlijke middelen kan ik testen:
  Of de doseringen juist zijn, of de opname goed is, of er bijwerkingen zijn, etc.. Medicijnen en/of supplementen kun je deze op de dag van de afspraak gewoon innemen. Gebruik je (structureel) zware medicatie? Neem dan eerst contact met mij op (bij voorkeur via WhatsApp) voordat je een afspraak gaat inplannen.
 • Zoek thuis alvast uit of je een dictafoon of spraakrecorder op jouw telefoon hebt staan en hoe deze werkt.
  Of download hiervoor alvast een app zodat je dit niet tijdens het consult hoeft te doen of uit hoeft te zoeken. Ik adviseer je nl. om mijn mondelinge terugkoppeling van de meetresultaten op te nemen.
 • Neem eventuele meetuitslagen van de vorige keer mee als je deze graag wil vergelijken. 
  Dubbel uitprinten is zonde van de tijd, het papier en de inkt. Ik kan de meetresultaten helaas niet allemaal uitprinten. Wat ik wel kan en wil uitprinten, doe ik alleen tijdens een consult en alleen als de tijd het toelaat. Ben je in de afgelopen 12 maanden ook doorgemeten door mij en heb je toen uitdraaien van mij ontvangen op papier en kun je die nog vinden en wil je de nieuwe metingen daarmee vergelijken? Neem ze dan mee. 
 • Voor de deur is het vanaf 12 uur betaald parkeren (zone 3131) van maandag t/m zaterdag.
  Op zondag is het gratis. Betaald parkeren gaat alleen via jouw kenteken en via pinbetaling (1e uur: €1,-, daarna €4,50 per uur). De parkeer automaat staat recht tegenover de ingang van mijn praktijk. Boven het winkelcentrum "De Hoven" kun je de eerste 3 uur gratis parkeren. Vanaf de Hema in het winkelcentrum loop je naar buiten, het water over via de brug en dan zie je halverwege aan de linkerkant mijn praktijkruimte. 
 • Wil je dan s.v.p. pas aanbellen als het bordje op de deur groen is.
  Zou je tot die tijd s.v.p. nog even buiten  of in jouw auto voor de deur willen wachten? Mijn praktijkruimte is prachtig maar ik heb geen wachtruimte. Neem eventueel een paraplu mee. Je hoeft je niet aan te melden om mij te laten weten dat je er bent. Ik loop zelden uit en als ik wel uitloop is dat een paar minuten. Tussen 2 afspraken heb ik tijd nodig om de contact punten schoon te maken, voor  administratieve nazorg en om mij voor te bereiden voor de volgende afspraak of soms heb ik ook gewoon even tijd nodig voor mezelf. Om die redenen starten we bijna nooit eerder dan de afgesproken tijd.

Alvast bedankt voor jouw geduld en vertrouwen en graag tot ziens! 

Vriendelijke groet, 

Thamar Blok

Mogelijkheden voor vergoeding: 

Heb je een aanvullende zorgverzekering voor alternatieve geneeswijze?

Thamar is erkend therapeut, aangesloten bij: CAT, kwaliteitstherapeuten, RBCZ en GAT Tuchtrecht. Thamar staat vermeld in de zorggids als erkend therapeut. De therapie valt onder alternatieve geneeswijze. De praktijk voldoet aan de gestelde CPION/Plato eisen. Diagnose en behandeling van ziekte verlopen altijd via uw arts. Aanvullend  helpt Thamar Blok met het verminderen van klachten en de aanpak van klachten en het stimuleren van gezondheid. Alle informatie op deze website geeft een indruk waar Thamar Blok bij zou kunnen dragen tot een optimalere gezondheid. Behandelingen bij Thamar Consult vallen onder alternatieve zorg. Vergoeding is mogelijk vanuit een aanvullende verzekering. Afhankelijk van jouw  zorgverzekeraar krijg je een deel of de volledige kosten van een behandeling vergoed. De gemaakte kosten kun je declareren bij je zorgverzekering. Thamar Consult stuurt geen rechtstreekse factuur naar jouw zorgverzekering. Controleer daarom goed wat de voorwaarden voor vergoeding in jouw verzekeringspakket zijn. Informatie over deze vergoedingen vind je terug op je polis of op de website van CATcomplementair. Ik val als CAT-therapeut onder GAT-Wkkgz klachtrecht en GAT-tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl

 

Als CAT vergoedbaar therapeut schrijf ik de volgende prestatiecode op de factuur voor de zorgverzekeraars welke behandelingen vergoeden vanuit het aanvullende pakket:

Lichaamsgerichte psychotherapie 24513

Lichaamsgerichte psychotherapie is een overkoepelend begrip voor verschillende behandelingsvormen die als uitgangspunt hebben dat het menselijk lichaam, gedachten, emoties en gevoelens samenhangen en dat er door deze samenhang wegen bestaan om het welbevinden van de mens te verbeteren. 


Verder belangrijk:

 • Het voordeel is dat het wettelijke, verplichte eigen risico geldt niet voor vergoedingen vanuit de aanvullende zorgverzekering. 
 • Het blijft jouw eigen verantwoordelijkheid om uit te zoeken hoe het zit bij jouw verzekering.
 • Wil je zekerheid dan is het verstandig om jouw polis of zorgverzekeraar te raadplegen. 
 • Een verwijzing van de huisarts voor een bezoek aan mijn praktijk is niet nodig.

Heb je geen aanvullende zorgverzekering? Elk nadeel heeft zijn voordeel: 

Veel mensen vinden het afsluiten van een aanvullende verzekering een geruststellend idee. Het is een soort spaarpot. Als je iets nodig hebt, dan heb je het al betaald. De maandelijkse premie voor alternatieve zorg (natuurgeneeskunde) en psychotherapie ligt tussen de € 12 tot € 40 per maand. Per zorgverzekeraar worden verschillende pakketten aangeboden. Als je goed gaat rekenen dan kom je er waarschijnlijk achter dat je over de afgelopen jaren per saldo meer hebt betaald dan wanneer hiervoor niet aanvullend verzekerd zou zijn. Iemand moet deze kosten tenslotte betalen. Jij zelf dus. Kortom: per saldo maakt het dus niet zo veel uit of je hiervoor wel of niet aanvullend bent verzekerd. 

vergoeding door werkgever

Ben je in loondienst? 

Dan kun je jouw werkgever eventueel vragen om het begeleidingstraject (gedeeltelijk) te vergoeden. Werkgevers zijn vaak bereid te investeren in het voorkomen van ziekte van hun werknemers om het ziekteverzuim te bekorten.

vergoeding

Heb je een uitkering?

Dan kun je met jouw persoonlijk begeleider van de sociale dienst spreken of je voor een vergoeding in aanmerking komt.

zorgkosten aftrekbaar

Belastingdienst

Sommige zorgkosten zijn aftrekbaar.

Persoonlijkheidsontwikkeling fiscaal aftrekbaar

Heb je een eigen bedrijf?

Dan kun je de kosten onder beroeps- of bedrijfskosten als persoonlijkheidsontwikkeling fiscaal aftrekken mits de problemen of klachten werkgerelateerd zijn.
arrow_drop_up arrow_drop_down