• Wil je direct een afspraak plannen? Klik hieronder.
 • Wil je eerst alle praktische informatie rondom een afspraak lezen? Scroll dan naar beneden of gebruik het menu. 
Naar Online Agenda 
 • Praktische informatie

  Mijn werkwijze

  Gratis kennismakingsgesprek vooraf (optioneel):

  Jij kan mij zonder afspraak vrijblijvend bellen voor een kort kennismakingsgesprek van maximaal 15 minuten.

  Intake of follow-up gesprek:

  Voordat we gaan testen hebben we een gesprekje van ongeveer 10 minuten over hoe het gaat en jouw hulpvraag.

  Daarna testen we m.b.v. de Holistische Vitaliteitsscan:

  De Vitaliteitsscan zal plaatvinden aan mijn bureau. Je wordt doorgemeten met meerdere systemen (ECG, HRV, Bioresonantie en Radionica). Het fijne van met meerdere systemen meten is dat er een soort cross-check ontstaat. Informatie die uit de ene meting naar voren komt wordt bevestigd vanuit de andere metingen. Echter, de presentatie is anders. De eerste meting laat de scan resultaten zien in grafieken, de tweede in getallen en de derde in nederlandse tekst. 

  Hoe wordt er gemeten?:

  Bij de ene meting krijg je klemmetjes om je polsen omdat jouw hartslag wordt gemeten en bij de andere twee metingen leg je jouw linkerhand op een meetplaat en met jouw rechterhand hou je een meetinstrument vast. Kleding of schoenen hoeven niet uit (tenzij je hoge hakken draagt). Telefoons moeten wel volledig uit i.v.m. de straling en een eventueel horloge mag af. Het meten zoals beschreven duurt maximaal 15 minuten. Het is wel de bedoeling dat je van de totale tijd 6 tot 8 minuten stil kan blijven zitten. Vervolgens bekijk ik de scan resultaten en benoem ik de belangrijkste.

  Vervolgens testen we een behandelplan op maat m.b.v. Kinesiologie (spiertesten):

  Binnen mijn vakgebied Natuurgeneeskunde is mijn specialisatie: Kinesiologie. Voor mij het belangrijkste gedeelte van het consult. Na de metingen (Vitaliteitsscan) pas ik deze methode toe om erachter te komen wat jouw systeem nodig heeft en op welke manier en in volgorde van prioriteit. per prioriteit geef ik jou adviezen op maat in de brede zin van het woord.

  Adviezen kunnen gaan over: voeding, leefstijl, ondersteunende middelen (orthomoleculair en/of energetisch), oefeningen, behandelingen, doorverwijzingen, kruiden, aromatherapie, edelstenen, affirmaties, healing, systeemopstelling, etc.. 

  Het totaal aan adviezen, ook wel behandelplan genoemd, krijg je van mij op papier mee naar huis. 

  Volgende afspraken:

  Na afloop kunnen we over gemiddeld 2 maanden een nieuwe afspraak inplannen. Afhankelijk van het herstelproces worden de tussenpozen steeds langer. Om uiteindelijk in balans te blijven plannen veel mensen 2 tot 4 keer per jaar een afspraak. 


  Als je eerder door mij bent doorgemeten hebben we meestal net zo veel tijd nodig voor de scan en het maken van een plan van aanpak (ook al gaat het om onderhoud). We bespreken de scan resultaten maar vergelijken deze ook met de voorgaande.


  Waarom is het handig en fijn om terug te komen voor een afspraak?:

  Als je je beter voelt is het fijn als de test resultaten dit bevestigen. Daarnaast is het net zo belangrijk om te weten hoe we dit resultaat vast kunnen houden of wat kan helpen voor nog betere resultaten. 


  Merk je zelf nog niet zo veel verschil dan is een vervolg afspraak ook belangrijk omdat we dan de test resultaten met elkaar kunnen vergelijken. Wat laten de test resultaten zien? Zijn de verbeteringen er wel maar klein en heeft jouw systeem meer tijd nodig of wordt duidelijk om welke reden(en) jouw systeem stagneert? Als dat zo is kunnen we testen wat jouw systeem nodig heeft. 

  Kortom: Meten = Weten.  

  Kosten, betaling, vergoeding

  Kosten van het consult (inclusief Vitaliteitsscan & Kinesiologie behandeling):

  • € 97,- (Duur: 45 tot 55 minuten).

  De consult (contact) tijd bedraagt maar een fractie (50%) van de tijd die ik voor jou bezig ben:

  voorbereiding, invoer gegevens, administratie, literatuuronderzoek, rapportage maken, nazorg, etc.. 
  Om praktische redenen zijn er geen verschillende soorten afspraken meer. Je kan wel kiezen tussen een afspraak voor 1 of voor 2 personen. Bij 2 personen wordt de tijd dubbel gereserveerd. 

  Kosten voor nazorg (optioneel):

  Jouw scan resultaten kan ik na afloop mailen in de vorm van 6 tot 18 pdf bestanden. Het is voor veel mensen erg prettig om e.e.a. na te kunnen lezen of om thuis te kunnen laten zien en bespreken.

  Daarbij krijg je ook 1 maand toegang tot mijn uitgebreide zelfgebouwde Vitaliteitsbank (Kennisbank).
  Deze website dient als naslag. Hier kun je toelichting, uitleg, verdieping, praktische tips en adviezen vinden over 
  jouw hulpvraag en aandachtspunten die uit de scan naar voren zijn gekomen. Je kan daar lezen wat je zelf verder nog meer kan doen op verschillende manieren (via voeding, oefeningen, etc.).
    
  Ook kun je alle uitleg, toelichting, werking en achtergrond informatie vinden over eventueel meegekregen ondersteunende middelen.

  Ik laat je graag zien hoe e.e.a. eruit ziet. 


  Deze Vitaliteitsbank is mijn levenswerk geworden en bijna al mijn kennis en ervaring heb ik hierin verwerkt. Te veel informatie om in een afspraak over te kunnen dragen. 


  Echt een aanrader!


  • Eenmalig € 70,- (Je betaalt 1 x € 70,-. Voor dit bedrag krijg je na elke afspraak binnen 1 jaar jouw scan resultaten gemaild en krijg je 1 jaar toegang tot de Vitaliteitsbank); of  
  • Per keer € 25,- (Na elke afspraak kun je beslissen of je tegen een vergoeding van € 25,- de scan resultaten wil ontvangen. Daarbij krijg je automatisch gedurende 1 maand toegang tot de Vitaliteitsbank); 

  Kosten voor ondersteunende middelen (optioneel):

  Naast de consult kosten kunnen er kosten bijkomen voor ondersteunende middelen zoals bijv. orthomoleculaire supplementen. In mijn praktijk heb ik bijna alles op voorraad staan en zo niet dan kan ik het na laten leveren zonder verzendkosten of kan ik jou vertellen waar je het zelf kan kopen. 

   

  Korting:
  Op de meeste orthomoleculaire supplementen krijg je 10% korting t.o.v. de advies verkoopprijs, ook bij eventuele nabestellingen. Webshop voor nabestellingen: www.praktijkthamar.nl


  Geld terug garantie:

  Ben je niet tevreden over bepaalde middelen die je van mij hebt ontvangen of is het naar mijn idee (wat kan blijken in een vervolg afspraak) niet nodig om ergens mee door te gaan terwijl je nog wel een restant over hebt? Dan kun je zowel nieuwe als aangebroken potjes aan mij teruggeven. De restant waarde krijg je van mij terug.

  Betaling in de praktijk en Vergoeding van de kosten door zorgverzekering:

  In de praktijk kan contant of per pin of via tikkie worden betaald.

  Je ontvangt na iedere afspraak de factuur welke je bij jouw zorgverzekeraar kunt indienen.


  In de Zorggids ben ik te vinden onder de noemer: alternatieve zorg/geneeswijzen; natuurgeneeswijze (Postcode 2624 NM). Ik ben aangesloten bij de RBCZ en de LVNG (Landelijke Vereniging Natuurlijke Geneeswijzen), Vakgroep Kinesiologie en erkend volgens de laatste CPION-eisen. Kosten met de code 24002 (Behandeling Kinesiologie) worden meestal gedeeltelijk vanuit de aanvullende zorgverzekering vergoed. Een verwijzing van de huisarts voor een bezoek aan mijn praktijk is niet nodig.
  Kosten gaan niet ten koste van het eigen risico (385 euro in 2018). 

  Klik hier voor de lijst  vergoedingen per zorgverzekering.


  Andere manieren voor vergoedingen van de kosten

  Ben je zelfstandig ondernemer?:

  Heb je een eigen bedrijf? Dan kun je de kosten onder beroeps- of bedrijfskosten als persoonlijkheidsontwikkeling fiscaal aftrekken mits de problemen of klachten werkgerelateerd zijn.

  Ben je in loondienst?:

  Dan kun je jouw werkgever eventueel vragen om het begeleidingstraject (gedeeltelijk) te vergoeden. Werkgevers zijn vaak bereid te investeren in het voorkomen van ziekte van hun werknemers om het ziekteverzuim te bekorten.

  Heb je een uitkering?:

  Dan kun je met jouw persoonlijk begeleider van de sociale dienst spreken of je voor een vergoeding in aanmerking komt.

  Plan hieronder eenvoudig en snel zelf jouw afspraak