arrow_drop_up arrow_drop_down
 • Wil je direct een afspraak inplannen? Klik hieronder.
 • Wil je eerst alle praktische informatie rondom een afspraak lezen? Scroll dan naar beneden of gebruik het menu bovenin.
Naar Online Agenda 
 • Praktische informatie

  Mijn werkwijze

  Heb je vragen?:

  Stuur mij dan (bij voorkeur) een whatsapp bericht. Hierop zal ik dan persoonlijk reageren d.m.v. een ingesproken bericht.

  Elke afspraak starten we met een kort "intake" of "follow-up" gesprek:

  We starten vervolgens (meestal binnen 10 minuten) met de Holistische Vitaliteitsscan (meer hierover zie hieronder). 

  De Totale Unieke Holistische Vitaliteitsscan:

  Alles zal plaatvinden aan mijn bureau. Je wordt doorgemeten met meerdere verschillende systemen (ECG, HRV, EEG, Stemanalyse, Brainscan, Bioresonantie, Radionica). Het fijne van met meerdere systemen meten is dat er een soort cross-check ontstaat. Informatie die uit de ene meting naar voren komt wordt bevestigd door de andere metingen en dat geeft vertrouwen, bevestiging, duidelijkheid en zekerheid. Echter, de presentatie is anders (grafieken, getallen, nederlandse tekst). 

  Hoe wordt er gemeten?:

  Bij de ene meting krijg je op beide polsen een klemmetje met gel omdat jouw hartslag wordt gemeten gedurende 6 minuten. De andere metingen gaan gelijkertijd vanuit een andere stoel waarbij jouw linkerhand op een meetplaat ligt en met jouw rechterhand hou je een meetinstrument vast. Kleding of schoenen hoeven niet uit (tenzij je hoge hakken draagt). Telefoons moeten op minimaal 3 meter afstand van jou vandaan liggen i.v.m. de straling en een eventueel horloge moet af. Het meten zoals beschreven duurt totaal maximaal 10 minuten. Het is wel de bedoeling dat je van deze totale tijd minimaal 6 minuten stil kan blijven zitten met beide voeten op de grond naast elkaar. Kinderen die dat niet kunnen meet ik door met de 2 andere systemen. Ook prima en voldoende. De hartslag meting laat ik dan achterwege. Vervolgens bekijk ik de scan resultaten en benoem ik de belangrijkste. Ik schrijf voor mezelf de aandachtspunten op die uit de metingen naar voren zijn gekomen.  

  Een behandelplan op maat wordt getest m.b.v. Kinesiologie:

  Binnen mijn vakgebied Natuurgeneeskunde is mijn specialisatie: Kinesiologie (spiertesten). Het belangrijkste gedeelte van het consult als je het mij vraagt, wat ook de meeste tijd in beslag neemt. Deze methode pas ik toe om erachter te komen wat jouw systeem (holistisch gezien) nodig heeft en op welke manier en in welke volgorde van prioriteit. Dat is uiteindelijk wat mensen willen weten. Per prioriteit geef ik jou adviezen op maat in de brede zin van het woord. Voor de komende maand(en) maar ook voor de langere termijn. Dit behandelplan krijg je uiteraard mee op papier. 

  Adviezen in dit behandelplan kunnen gaan over:
  - Natuurlijke ondersteunende middelen (wat, wanneer, hoeveel, hoe lang);

  - Wat je zelf kan doen met voeding, leefstijl, affirmaties, oefeningen, etc.;

  - Een doorverwijzing voor een sjamanistische systeemopstelling, een healing of naar een osteopaat.

  Volgende afspraken:

  Na afloop van een allereerste consult afspraak kunnen we over 1 tot 3 maanden een nieuwe afspraak inplannen. Afhankelijk van het herstelproces worden de tussenpozen steeds langer. Om uiteindelijk in balans te blijven plannen veel mensen 2 tot 4 keer per jaar een afspraak. 


  Als je eerder door mij bent doorgemeten vergelijken we de nieuwe scan resultaten uiteraard met de voorgaande.


  Waarom is het handig en fijn om terug te komen voor een afspraak?:

  Als je je beter voelt is het voor veel mensen fijn als de test resultaten dit bevestigen.
  Daarnaast is het net zo belangrijk om te weten hoe we dit verbeterde resultaat vast kunnen houden of wat kan helpen voor nog betere resultaten. 

  Ook als je zelf nog niet zo veel verschil merkt is een vervolg afspraak belangrijk omdat we dan de test resultaten met elkaar kunnen vergelijken. Wat laten de test resultaten zien? Zijn de verbeteringen er wel maar klein en heeft jouw systeem meer tijd nodig of wordt ineens duidelijk om welke reden(en) jouw systeem stagneert? Als dat zo is kunnen we testen wat jouw systeem nodig heeft. 

  Kortom: Meten = Weten.  

  Kosten & Nazorg

  Kosten:

  • € 97,-. Duur: 45 tot 55 minuten (Vitaliteitsscan en Kinesiologie)
  Je kan een afspraak maken voor 1 of 2 personen. 


  Nazorg:

  Tijdens het consult kan ik bepaalde scanuitslagen van jou printen.

  Op jouw verzoek (geef dit s.v.p. in het consult tijdig aan) kan ik bepaalde van jouw meetuitslagen printen. Deze kunnen niet (meer) gemaild worden. Een verzoek hierom achteraf is niet mogelijk.


  Voor slechts € 10,- kan ik jou 1 maand toegang geven tot een aantal mappen in mijn zelfgebouwde kennisbank.
  Voor algemene informatie, toelichting, uitleg, praktische tips en adviezen heb ik een kennisbank gebouwd, genaamd: "Vitaliteitsbank" (inmiddels mijn levenswerk). Veel kennis en ervaring waar clienten ook wat aan kunnen hebben staat hierin nu gebundeld.


  Voor vragen ben ik dagelijks goed bereikbaar via Whatsapp.

  Stuur jouw vraag via een Whatsapp bericht en je krijgt van mij een ingesproken antwoord terug.

  Natuurlijke ondersteunende middelen:

  In mijn praktijk heb ik veel soorten natuurlijke ondersteunende middelen, zoals:

  • Hoogwaardige (orthomoleculaire) supplementen;
  • Een samengestelde remedie op maat; 
  • Edelstenen; 
  • Etc.. 

  Eventuele bijkomende kosten hiervoor kun je niet declareren bij jouw ziektekostenverzekering.


  Unieke service:
  Is het niet meer nodig om met supplementen door te gaan die je bij mij hebt gekocht terwijl je nog een restant over hebt? Dan kun je zowel nieuwe als aangebroken potjes in een consult aan mij teruggeven. De restwaarde verreken ik.

  Betaling in de praktijk & Vergoeding door zorgverzekering:

  In de praktijk betaal je mij na afloop van het consult d.m.v. pin, contant of tikkie.

  De betaalde factuur krijg je direct geprint mee welke je mogelijk bij jouw zorgverzekeraar kunt indienen.


  In de Zorggids ben ik te vinden onder de noemer: alternatieve zorg/geneeswijzen; natuurgeneeswijze (Postcode 2624 NM). Ik ben aangesloten bij de RBCZ en de LVNG (Landelijke Vereniging Natuurlijke Geneeswijzen), Vakgroep Kinesiologie en erkend volgens de laatste CPION-eisen. Kosten met de code 24002 (Behandeling Kinesiologie) worden meestal gedeeltelijk vanuit de aanvullende zorgverzekering vergoed. Een verwijzing van de huisarts voor een bezoek aan mijn praktijk is niet nodig.
  Kosten gaan niet ten koste van het eigen risico. 


  Klik hier voor een lijst van vergoedingen per zorgverzekering

  Het blijft jouw eigen verantwoordelijkheid om uit te zoeken hoe het zit bij jouw verzekering.


  Andere manieren voor vergoedingen van de kosten

  Ben je zelfstandig ondernemer?:

  Heb je een eigen bedrijf? Dan kun je de kosten onder beroeps- of bedrijfskosten als persoonlijkheidsontwikkeling fiscaal aftrekken mits de problemen of klachten werkgerelateerd zijn.

  Ben je in loondienst?:

  Dan kun je jouw werkgever eventueel vragen om het begeleidingstraject (gedeeltelijk) te vergoeden. Werkgevers zijn vaak bereid te investeren in het voorkomen van ziekte van hun werknemers om het ziekteverzuim te bekorten.

  Heb je een uitkering?:

  Dan kun je met jouw persoonlijk begeleider van de sociale dienst spreken of je voor een vergoeding in aanmerking komt.

  Plan hieronder zelf eenvoudig en snel jouw afspraak