Afspraak maken & Werkwijze

De consultduur en kosten 

Consulten duren gemiddeld 1 uur en max. 70 minuten. De kosten zijn €150. 

Sta je nog niet in mijn systemen? Dan betaal je eenmalig €10 extra.

 

Zijn we binnen 35 minuten klaar? Dan reken ik €80. Dit is alleen haalbaar als je minimaal 2 of 3 keer eerder bent geweest voor een consult en daarnaast is het afhankelijk van jouw hulpvraag. Heeft deze optie jouw voorkeur? Wil je mij dan voorafgaand aan het consult hierover informeren? om ruis achteraf te voorkomen. 


Tot 12 uur is het voor de deur gratis parkeren met voldoende parkeerplekken.

Op 5 minuten loopafstand kun je gratis parkeren boven winkelcentrum "in de hoven". 

Plan hier eenvoudig zelf jouw afspraak met Thamar


Wat ik zoal kan testen

 • Meridianen, Chakra's, 
 • Intoleranties, Overgevoeligheden,
 • Voeding, Vitaminen, Mineralen,
 • Vetzuren, PH balans, Darmflora, 
 • Spijsvertering, Alle Organen
 • Hormonen, Immuunsysteem
 • Orthomoleculaire Supplementen,
 • Energetische Remedies, 
 • Edelstenen
 • Homeopatische middelen, 
 • Etherische olie, Geuren, Kruiden,
 • Affirmaties,
 • Emotionele Basisbehoeften,
 • Persoonlijkheid kenmerken, 
 • Talenten, Karakter
 • Kern kwaliteiten, Valkuilen
 • Stress factoren, Levensloop 
 • Enneagram type,
 • Ideale Leefstijl, Ontspanning,
 • Beweging, Slapen, Behandelingen.

Wil je liever persoonlijk contact? Stuur mij dan bij voorkeur eerst een WhatsApp-bericht: 06-24471863.

De meeste mensen ervaren na 1, 2 of 3 consulten

 • Sterk verbeterde gezondheid
 • Meer energie en meer balans
 • Sterker immuunsysteem
 • Beter bestand tegen stress
 • Beter en dieper slapen
 • Verbeterde spijsvertering
 • Grotere mentale helderheid
 • Grotere emotionele stabiliteit
 • Vermindering van pijn en ongemakken
 • Meer eigen kracht
 • Minder onzekerheid en meer zelfvertrouwen

Dat is goed nieuws, super fijn en dat lees je ook veel terug in de reviews op deze pagina: https://thamarconsult.nl/ervaringen-holistisch-therapeut/.


Dat wil niet zeggen dat ik alles kan oplossen met 1 of 2 consulten. Geef en gun jezelf die tijd. Een herstel proces kent helaas geen wiskundige formule. Was het maar zo simpel. Er zijn veel factoren die hierop van invloed zijn. Soms zijn er helaas ook remmende factoren waar ik geen invloed op kan uitoefenen. Denk hierbij aan medicijn gebruik, een thuis en/of werk situatie, etc.. Wel kan ik eventueel testen welke remmende factoren er zijn om er bewust van te worden.  

De Unieke Holistische Vitaliteitsscan

Holistische Vitaliteitsscan is mijn verzamelnaam voor de testen die we gaan doen. Jouw hulpvraag benader is heel breed wat belangrijk is omdat we alleen op deze manier een totaal beeld krijgen over jouw fysieke, emotionele, mentale en energetische toestand. Voor een aanpak op de langere termijn is het naar mijn idee nl. belangrijk om te weten wat onderliggende oorzaken zijn van disbalans die is ontstaan in jouw systeem.


Deze Holistische Vitaliteitsscan levert samenhangende inzichten op over jouw gehele systeem. Je krijgt helderheid over hoe jij ervoor staat met concrete aanwijzingen, antwoorden en voor jou specifieke inzichten. Dwarsverbanden tussen jouw fysieke, mentale, emotionele, energetische en spirituele processen en de relatie met jouw specifieke hulpvraag zullen dan snel duidelijk worden. 


Je krijgt helder zicht op de werking van jouw systeem, waardoor duidelijk wordt wat je het beste eerst kan gaan aanpakken en op welke manier. Er is niets zo fijn als duidelijkheid, overzicht, inzicht en bewustwording. 


In mijn filosofie  zijn lichaam en geest geen gescheiden werelden, maar beïnvloeden zij elkaar.  Vitaliteit is alleen bereikbaar als lichaam en geest met elkaar in balans zijn. Deze Holistische Vitaliteitsscan biedt uitkomst ter preventie maar ook voor het vinden van de onderliggende oorzaken van klachten. 

Kinesiologie Spiertesten

Via Kinesiologie (spiertesten) test ik exact uit wat jij nodig hebt voor de komende periode voor een betere balans in het algemeen en/of per hulpvraag en in de brede zin van het woord en in volgorde van prioriteit. Ik maak het geheel van alle meetresultaten hierbij weer praktisch, concreet en overzichtelijk


Deze methode is een wegwijzer/kompas. Jouw onderbewuste en hoger bewustzijn weten wat jij nodig hebt en wat goed is voor jou maar ook wat remmende factoren zijn in jouw herstel. Met deze erkende methode werk ik inmiddels ruim 15 jaar, 7 dagen per week. Nog elke dag ben ik blij en dankbaar voor het feit dat ik deze methode zo eigen heb gemaakt want alleen met deze methode kom je erachter wat het lichaam praktisch en concreet nodig heeft. Een apparaat alleen kan nl. niet nauwkeurig aangeven welke doseringen van supplementen nodig zijn maar hij houdt ook geen rekening met prioriteiten en eventuele (externe) remmende factoren op herstel. Daarom combineer ik het testen met apparaten met het testen via Kinesiologie.


Het resultaat van alle testen is een scherpe, objectieve en nauwkeurige analyse.. Waarom een totaalbeeld meer kans van slagen kan bieden? Omdat je meer bent dan alleen een fysieke lichaam!

Unieke Stemanalyse

Ik kan jouw stem laten analyseren via apparatuur.

Je krijgt van mij een vragenlijst die je  hardop mag lezen en beantwoorden. De vragen gaan over jouw leefstijl (eten, drinken, slapen, bewegen, bezigheden overdag, samenstelling gezin etc.). Dit gesprek wordt opgenomen via de microfoon die voor je staat zodat jouw stem geanalyseerd kan worden. Met het beantwoorden van de vragen ben je ongeveer 5 minuten bezig. Tijdens deze opname praat ik niet. Terwijl jij bezig bent met het beantwoorden van de vragen typ ik de door jou gegeven antwoorden uit en moet ik mijn beeldschermen in de gaten houden. Hierdoor heb ik niet veel oog contact met jou.


De meetuitslagen van de stemanalyse koppel ik mondeling terug. Ik adviseer je om deze op te nemen. Hiervoor kun je de dictafoon of spraakrecorder op jouw telefoon gebruiken.


Meer informatie over deze stemanalyse kun je lezen op de pagina https://thamarconsult.nl/stemanalyse/

Orthomoleculaire Supplementen testen en Voedingsadviezen op maat

Supplementen kunnen ondersteunend zijn voor jouw herstel of voor onderhoud. Zo kan ik bijvoorbeeld testen via Kinesiologie of het nodig is om met dezelfde supplementen door te blijven gaan, wat juiste doseringen zijn, of de opname goed is, etc..


Neem de ondersteunende middelen die je (on)regelmatig gebruikt s.v.p. mee naar het consult inclusief verpakking. Voor een nauwkeurige test is een foto van het middel niet voldoende. Als bijvoorbeeld blijkt dat je supplementen nodig hebt dan kan ik testen of diegene die jij zelf al hebt goed voor jou zijn en wat daarvan dan de juiste doseringen zijn.


Ik ben Drogist en Orthomoleculair geschoold. Mijn kennis en praktijk ervaring zijn van waarde maar net zo belangrijk vind ik dat ieder mens uniek is en zo wil ik ook iedereen blijven benaderen en daarom test ik jou het liefst door via Kinesiologie.

Waarom? Het lichaam liegt nooit! 


Orthomoleculaire Supplementen van Puro kan ik in een consult meegeven en zijn ook na te bestellen via mijn webshop. https://www.thamarconsult.shop. De  beschrijvingen stuur ik je via email. De kosten voor supplementen zijn niet bij de consult kosten inbegrepen.


Waarom ik bij voorkeur supplementen adviseer van het merk Puro?:

De capsules bestaan alleen uit de vegetarische werkstoffen en hebben geen vulstoffen. De capsules zijn gemaakt van plantaardige cellulose wat een plantaardig materiaal is en dus ook vegetarisch. De kruiden die gebruikt worden zijn van biologische oorsprong. 

PURO staat voor:

 • Geen vulstoffen
 • Vega-capsule
 • Geen kleur- en zoetstoffen
 • 100% puur natuur
 • Hoge dosering
 • Hoge opneembaarheid

Puro’s assortiment is puur gecapsuleerd en binnen dit assortiment producten vindt je daarom ook geen tabletten met vulstoffen en laklaag (coatings). Oftewel Puro maakt gebruik van alleen de werkzame stoffen in een vegetarische capsule. De enige opvulling die we eventueel gebruiken in de capsule is bijvoorbeeld alfalfa of rijstflow.

Al de recepturen van Puro zijn op basis van onderzoeken en medewerking van de ‘Academie van Biologische geneeskunde’. Alle kruiden zijn van biologische oorsprong en voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. De grondstoffen die zij gebruiken zijn wetenschappelijk onderzocht en onderbouwd en hebben daardoor een ‘bewezen’ werking. Ze volgen wel trends in de markt maar laten zich vooral leiden door aantoonbare werking en de biologische beschikbaarheid.


Webshop voor (na)bestellingen van supplementen van Puro

https://www.thamarconsult.shop
Mocht je hierbij hulp nodig hebben? Stuur mij dan gerust een bericht via WhatsApp.

Behandelplan op maat

Je ontvangt na afloop van het consult een persoonlijk leefstijl en suppletie advies op maat (inclusief voedingsadviezen). Deze geef ik aan jou mee op papier, in een mapje. Overzichtelijk, specifiek, praktisch en concreet. 

Energetische Remedie mix op maat samengesteld

Voor een optimale emotionele, mentale en/of energetische balans kan ik tijdens een consult een energetische remedie voor jou op maat samenstellen. Ik test met behulp van kinesiologie (spiertesten) uit welke (maximaal 10) remedies jou kunnen ondersteunen en vermeng deze samen in 1 flesje van 100 ml. met pipet. Deze krijg je van mij zonder extra kosten. De beschrijvingen van deze energetische druppels kun je lezen op mijn kennisbank pagina: https://thamarconsult.nl/test/energetische-remedies/. 

Edelstenen beschrijvingen

Edelsteen naar keuze cadeau (voor de liefhebbers)

Na afloop van het consult mag je een edelsteen op gevoel uitkiezen. Deze krijg je van mij cadeau ongeacht het gewicht van de steen. Eventueel kan ik voor jou uittesten hoe die steen voor jou kan werken. De beschrijving van de werking van de uitgekozen edelsteen geef ik jou uiteraard. 


Wil je meer stenen? Dat kan natuurlijk ook. Dan zijn de kosten €0,70 inclusief BTW per 10 gram ongeacht welke steensoort(en) je uitkiest.  

Volgende afspraken

Jij bent de belangrijkste stem in of en hoe vaak en frequent je wil terugkomen. Wel kan ik je hierin uiteraard adviseren. De meeste mensen komen na een eerste consult terug na 1 tot 3 maanden. Vanaf het 2e consult wordt de tussenliggende periodes meestal langer. We kunnen na afloop van een consult samen een nieuwe datum inplannen maar je kan ook besluiten om zelf later een nieuwe datum via deze pagina in te plannen. 


M.b.v. Kinesiologie spiertesten kom ik er telkens per consult wel achter welke thema's voor dat consult het belangrijkste zijn. Enerzijds herhalen we de nodige testen en metingen. We bepalen opnieuw wat jij nodig hebt voor verder herstel of voor onderhoud. Zo kan ik bijvoorbeeld testen of het nodig is om met dezelfde supplementen en/of middelen en/of gegeven adviezen door te gaan? Of de doseringen nog kloppen? Of je iets anders nodig hebt? Zo ja, wat? Etc.. Anderzijds kan het ook zijn dat we in een volgend consult andere thema's bespreken. Niet alle thema's die ik eerder heb genoemd komen nl. in elk consult ter sprake. Dat kan ook niet gezien de tijdsduur van het consult maar dat hoeft ook niet. Per consult bekijken, bespreken en testen we wat belangrijke thema's zijn om te bespreken. Ook hierin vertrouw ik op jouw systeem, jouw kompas. 


Veel mensen komen 1 tot 3 keer per jaar terug voor een consult. Voor een APK of voor een specifieke hulpvraag. Ook als het goed gaat wil je dat graag zo houden.

De betaling na afloop van het consult  

De totale kosten kun je pinnen. Betaling met creditcard of betaling in termijnen is niet mogelijk. De factuur krijg je in het consult mee op papier en kan ik naar je mailen.

De kosten kun je mogelijk declareren bij jouw zorgverzekeraar of werkgever

Zorgverzekeraars vergoeden meestal maximaal €50 van de consult kosten. DSW niet. Wil je hierover zekerheid dan kun je het beste zelf navraag doen bij de betreffende instantie. Zorgverzekeraars vergoeden geen supplementen. Meer informatie over mogelijkheden voor vergoeding kun je op deze pagina vinden, verder onderaan onder de noemer: "Mogelijkheden voor vergoeding".

Mogelijkheden voor vergoeding:   

Heb je een aanvullende zorgverzekering voor alternatieve geneeswijze?


Thamar is erkend therapeut, aangesloten bij: CAT, kwaliteitstherapeuten, RBCZ en GAT Tuchtrecht. Thamar staat vermeld in de zorggids als erkend therapeut. 


De therapie valt onder alternatieve geneeswijze. 

De praktijk voldoet aan de gestelde CPION/Plato eisen. 

Diagnose en behandeling van ziekte verlopen altijd via uw arts. 


Aanvullend  helpt Thamar Blok met het verminderen van klachten en de aanpak van klachten en het stimuleren van gezondheid. Alle informatie op deze website geeft een indruk waar Thamar Blok bij zou kunnen dragen tot een optimalere gezondheid.


Behandelingen bij Thamar Consult vallen onder alternatieve zorg. Vergoeding is mogelijk vanuit een aanvullende verzekering. Afhankelijk van jouw  zorgverzekeraar krijg je een deel of de volledige kosten van een behandeling vergoed. De gemaakte kosten kun je declareren bij je zorgverzekering. Thamar Consult stuurt geen rechtstreekse factuur naar jouw zorgverzekering. Controleer daarom goed wat de voorwaarden voor vergoeding in jouw verzekeringspakket zijn.


Informatie over deze vergoedingen vind je terug op je polis of op de website van CATcomplementair. Ik val als CAT-therapeut onder GAT-Wkkgz klachtrecht en GAT-tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl

 

Als CAT vergoedbaar therapeut schrijf ik 1 van de de volgende prestatiecodes op de factuur voor de zorgverzekeraars welke behandelingen vergoeden vanuit het aanvullende pakket:


prestatiecodes:

24002 Kinesiologie

24005 Natuurgeneeskundige therapie

24012 Energetische therapie

24504 Overige psychosociale therapie

24513 Lichaamsgerichte psychotherapie

Lichaamsgerichte psychotherapie is een overkoepelend begrip voor verschillende behandelingsvormen die als uitgangspunt hebben dat het menselijk lichaam, gedachten, emoties en gevoelens samenhangen en dat er door deze samenhang wegen bestaan om het welbevinden van de mens te verbeteren. 


Vergoedingen voor 24002:

CZ, Ohra, CZdirect en Nationale Nederlanden Zorg
€ 40 Per dag indien aanvullend verzekerd voor alternatieve geneeswijzen

Zilveren Kruis, Avero Achmea, FBTO en OZF
€ 40 Per dag indien aanvullend verzekerd voor alternatieve geneeswijzen

Menzis, PMA en Anderzorg
€ 40 Per dag indien aanvullend verzekerd voor alternatieve geneeswijzen

ONVZ, PNOzorg en VvAA
€ 30 per dag. Aanvullend verzekerd, variabele vergoeding van 30 tot 75 euro.

De Friesland
€ 40 Per dag indien aanvullend verzekerd voor alternatieve geneeswijzen


Vergoedingen voor 24005:

Menzis, PMA en Anderzorg
€ 40 Per dag indien aanvullend verzekerd voor alternatieve geneeswijzen

ONVZ, PNOzorg en VvAA
€ 30 per dag. Aanvullend verzekerd, variabele vergoeding van 30 tot 75 euro.


Vergoedingen voor 24012:

Zilveren Kruis, Avero Achmea, FBTO en OZF
€ 40 Per dag indien aanvullend verzekerd voor alternatieve geneeswijzen

Menzis, PMA en Anderzorg
€ 40 Per dag indien aanvullend verzekerd voor alternatieve geneeswijzen

ONVZ, PNOzorg en VvAA
€ 30 per dag. Aanvullend verzekerd, variabele vergoeding van 30 tot 75 euro.

De Friesland
€ 40 Per dag indien aanvullend verzekerd voor alternatieve geneeswijzen


Vergoedingen voor 24504:

CZ, Ohra, CZdirect en Nationale Nederlanden Zorg
€ 40 Per dag indien aanvullend verzekerd voor alternatieve geneeswijzen

Zilveren Kruis, Avero Achmea, FBTO en OZF
€ 40 Per dag indien aanvullend verzekerd voor alternatieve geneeswijzen. Psychosociale zorg voor kinderen tot 18 jaar wordt per 01-01-22 niet meer vergoed als alternatieve geneeswijze

Menzis, PMA en Anderzorg
€ 40 Per dag indien aanvullend verzekerd voor alternatieve geneeswijzen

De Friesland
€ 40 Per dag indien aanvullend verzekerd voor alternatieve geneeswijzen


Vergoedingen voor 24513:

CZ, Ohra, CZdirect en Nationale Nederlanden Zorg
€ 40 Per dag indien aanvullend verzekerd voor alternatieve geneeswijzen

Zilveren Kruis, Avero Achmea, FBTO en OZF
€ 40 Per dag indien aanvullend verzekerd voor alternatieve geneeswijze.Psychosociale zorg voor kinderen tot 18 jaar wordt per 01-01-22 niet meer vergoed als alternatieve geneeswijze

Menzis, PMA en Anderzorg
€ 40 Per dag indien aanvullend verzekerd voor alternatieve geneeswijzen

ONVZ, PNOzorg en VvAA
€ 30 per dag. Aanvullend verzekerd, variabele vergoeding van 30 tot 75 euro.

De Friesland
€ 40 Per dag indien aanvullend verzekerd voor alternatieve geneeswijzen


Verder belangrijk:

 • Het voordeel is dat het wettelijke, verplichte eigen risico geldt niet voor vergoedingen vanuit de aanvullende zorgverzekering. 
 • Het blijft jouw eigen verantwoordelijkheid om uit te zoeken hoe het zit bij jouw verzekering.
 • Wil je zekerheid dan is het verstandig om jouw polis of zorgverzekeraar te raadplegen. 
 • Een verwijzing van de huisarts voor een bezoek aan mijn praktijk is niet nodig.

Heb je geen aanvullende zorgverzekering? Elk nadeel heeft zijn voordeel: 

Veel mensen vinden het afsluiten van een aanvullende verzekering een geruststellend idee. Het is een soort spaarpot. Als je iets nodig hebt, dan heb je het al betaald. De maandelijkse premie voor alternatieve zorg (natuurgeneeskunde) en psychotherapie ligt tussen de € 12 tot € 40 per maand. Per zorgverzekeraar worden verschillende pakketten aangeboden. Als je goed gaat rekenen dan kom je er waarschijnlijk achter dat je over de afgelopen jaren per saldo meer hebt betaald dan wanneer hiervoor niet aanvullend verzekerd zou zijn. Iemand moet deze kosten tenslotte betalen. Jij zelf dus. Kortom: per saldo maakt het dus niet zo veel uit of je hiervoor wel of niet aanvullend bent verzekerd. 


Ben je in loondienst? 

Dan kun je jouw werkgever eventueel vragen om het begeleidingstraject (gedeeltelijk) te vergoeden. Werkgevers zijn vaak bereid te investeren in het voorkomen van ziekte van hun werknemers om het ziekteverzuim te bekorten.


Heb je een eigen bedrijf?

Dan kun je de kosten onder beroeps- of bedrijfskosten als persoonlijkheidsontwikkeling fiscaal aftrekken mits de problemen of klachten werk gerelateerd zijn.


Heb je een uitkering?

Dan kun je met jouw persoonlijk begeleider van de sociale dienst spreken of je voor een vergoeding in aanmerking komt.

Heb je vragen over een consult of na afloop ervan?

Dan kun je mij uiteraard zonder kosten het snelst bereiken via WhatsApp: 06-24471863. 

Ik reageer meestal snel. Bellen of mailen (info@thamarconsult.nl) kan uiteraard ook.