Werkwijze, Kosten, Afspraak maken, Vergoedingen

Holistische Vitaliteitsscan inclusief behandelplan & nazorg

Inhoud: Intake of follow-up gesprek & de nodige testen en metingen. Samen door mij genoemd: De Holistische Vitaliteitsscan. Dit om erachter te komen waar je nu staat en waar eventuele disbalans zit in jouw systeem en wat jij nodig hebt in de brede zin van het woord en in volgorde van prioriteit voor een betere balans. 

Thema's die aan bod KUNNEN komen: Vitale stoffen tekorten zoals vitaminen en mineralen, voeding, slaap, leefstijl, stress factoren, ontspanning, beweging, kernkwaliteiten, werk, geuren, affirmaties, basis behoeften, edelstenen, energetische behandel methodes, etc..

Ben je eerder geweest? Dan herhalen we de nodige testen en metingen en bepalen we opnieuw wat jij nodig hebt voor verder herstel of voor onderhoud. Is het nodig om met dezelfde ondersteunende middelen en/of gegeven adviezen door te gaan? Kloppen de doseringen nog? Heb je iets anders nodig? Zo ja, wat? Etc.. Jij bent de belangrijkste stem in of en hoe vaak en frequent je wil terugkomen. Tussen de 1e en 2e afspraak zit meestal 2 maanden. Tussen de 2e en 3e zit meestal 3 maanden. Daarna is het heel verschillend. Veel mensen blijven 1 tot 3 keer per jaar terugkomen. Ongeveer de helft van de mensen ervaart al positief verschil binnen 2 maanden. Voor een herstel proces is alleen helaas geen wiskundige formule.

Meetresultaten: Ik adviseer je om mijn mondelinge terugkoppeling van de meetresultaten (met name van de allereerste afspraak) op te nemen. Kijk alvast thuis of je een dictafoon functie op jouw telefoon hebt staan en hoe deze werkt of  download hiervoor alvast een app zodat je dit niet tijdens de afspraak hoeft te doen of hoeft uit te zoeken. Dat scheelt kostbare tijd. Ik kan de meetresultaten om verschillende redenen niet allemaal uitprinten. Wat ik wel kan en wil uitprinten, doe ik alleen tijdens een consult en alleen als de tijd het toelaat.

Behandelplan: Een uitgebreid en specifiek behandelplan op maat met mijn gegeven tips en adviezen krijg je overzichtelijk mee op papier. Hierop kan bijvoorbeeld staan:  Een supplementen inname schema, adviezen m.b.t. eten, drinken, slapen, bewegen, ontspanning, advies over een volgende afspraak en algemene informatie over eventuele nabestellingen via mijn webshop en mijn bereikbaarheid voor vragen. Als ik supplementen meegeef stuur ik per mail hierover nog extra informatie.


Voor vragen kun je mij dagelijks bereiken op 06-24471863. Telefonisch ben ik het beste bereikbaar tussen 15:00 uur en 21:00 uur en via WhatsApp ben ik in principe de hele dag bereikbaar. 

Kosten, kortingen, edelstenen & afspraak inplannen

De kosten voor alle consulten zijn: €150,-. 

Ben je ooit eerder geweest? Dan  krijg je tijdens een consult 20% korting op supplementen (niet op nabestellingen). Voor nabestellingen verwijs ik je graag naar mijn webshop:https://thamarconsult.shop 

Mocht je van edelstenen houden dan mag je er een paar uitzoeken. Ik vind het leuk om ze weg te geven en om te zien dat op gevoel altijd de juiste stenen worden uitgekozen. Hou je niet van edelstenen dan kan ik je misschien met een andere gift blij maken. 

Ik ben 7 dagen per week geopend, ook op de meeste feestdagen. De begintijden van consulten kunnen zijn: 08:15; 09:30; 10:45; 12:00 en 13:15 uur. Voor elk consult heb ik 1 uur gereserveerd.

Tussen 2 consulten heb ik 10 minuten administratie tijd en 5 minuten voor mezelf ingepland. Om die reden begin ik nooit eerder dan de afgesproken tijd. Ik plan maximaal 4 afspraken per dag.

Een consult kun je hieronder zelf eenvoudig inplannen. Zodra je de afspraak hebt bevestigd ontvang je direct  automatisch per e-mail een bevestiging met verdere praktische informatie waarin ook een link staat om jezelf eventueel op de wachtlijst te plaatsen. Er komen nl. regelmatig plekken vrij. 


Alvast bedankt voor jouw geduld en vertrouwen en graag tot ziens! Vriendelijke groet, Thamar Blok.


Mogelijkheden voor vergoeding: 

vergoeding door zorgverzekering

Zorgverzekeringen

Als therapeut voldoe ik aan de PLATO-norm en de laatste CPION-eisen.


Ik ben aangesloten bij de: 

RBCZ (overkoepelende organisatie die beroepsbeoefenaren van de complementaire en alternatieve geneeswijzen (artsen en therapeuten op Hbo-niveau) certificeert en registreert); en

CAT Vergoedbare therapeuten (Complementair Aanvullende Therapeuten). Erkend als level 5 CAT-therapeut.

Ik val als CAT-therapeut onder GAT-Wkkgz klachtrecht en GAT-tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl/. Ik werk als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode/

 

Als CAT-level 5 therapeut schrijf ik de volgende prestatiecode op de factuur voor de zorgverzekeraars welke behandelingen vergoeden vanuit het aanvullende pakket:

Lichaamsgerichte psychotherapie 24513

Lichaamsgerichte psychotherapie is een overkoepelend begrip voor verschillende behandelingsvormen die als uitgangspunt hebben dat het menselijk lichaam, gedachten, emoties en gevoelens samenhangen en dat er door deze samenhang wegen bestaan om het welbevinden van de mens te verbeteren. 


Voor informatie over dekking van zorgverzekeraars verwijzen wij je door naar:
 https://catcomplementair.nl/vergoeding-zorgverzekeraars

Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.

Verder belangrijk:

  • Het voordeel is dat het wettelijke, verplichte eigen risico geldt niet voor vergoedingen vanuit de aanvullende zorgverzekering. 
  • Het blijft jouw eigen verantwoordelijkheid om uit te zoeken hoe het zit bij jouw verzekering.
  • Wil je zekerheid dan is het verstandig om jouw polis of zorgverzekeraar te raadplegen. 
  • Een verwijzing van de huisarts voor een bezoek aan mijn praktijk is niet nodig.

Heb je geen aanvullende verzekering? Elk nadeel heeft zijn voordeel: 

Veel mensen vinden het afsluiten van een aanvullende verzekering een geruststellend idee. Het is een soort spaarpot. Als je iets nodig hebt, dan heb je het al betaald. De maandelijkse premie voor alternatieve zorg (natuurgeneeskunde) en psychotherapie ligt tussen de € 12 tot € 40 per maand. Per zorgverzekeraar worden verschillende pakketten aangeboden. Als je goed gaat rekenen dan kom je er waarschijnlijk achter dat je over de afgelopen jaren per saldo meer hebt betaald dan wanneer hiervoor niet aanvullend verzekerd zou zijn. Iemand moet deze kosten tenslotte betalen. Jijzelf dus. Kortom: per saldo maakt het dus niet zo veel uit of je hiervoor wel of niet aanvullend bent verzekerd. 

vergoeding door werkgever

Ben je in loondienst? 

Dan kun je jouw werkgever eventueel vragen om het begeleidingstraject (gedeeltelijk) te vergoeden. Werkgevers zijn vaak bereid te investeren in het voorkomen van ziekte van hun werknemers om het ziekteverzuim te bekorten.

vergoeding

Heb je een uitkering via de sociale dienst?

Dan kun je met jouw persoonlijk begeleider van de sociale dienst spreken of je voor een vergoeding in aanmerking komt.

zorgkosten aftrekbaar

Belastingdienst

Sommige zorgkosten zijn aftrekbaar.

Persoonlijkheidsontwikkeling fiscaal aftrekbaar

Ben je zelfstandig ondernemer? of heb je een eigen bedrijf?

Dan kun je de kosten onder beroeps- of bedrijfskosten als persoonlijkheidsontwikkeling fiscaal aftrekken mits de problemen of klachten werkgerelateerd zijn.
arrow_drop_up arrow_drop_down