• Wil je direct een afspraak plannen? Klik hieronder.
 • Wil je eerst alle praktische informatie rondom een afspraak lezen? Scroll dan naar beneden of gebruik het menu. 
Naar Online Agenda 
 • Praktische informatie

  Mijn werkwijze

  Gratis kennismakingsgesprek vooraf is altijd mogelijk

  Jij kan mij altijd bellen voor een kort kennismakingsgesprek van maximaal 15 minuten.

  Intake gesprek vindt plaats bij aanvang van jouw eerste consult

  Voor nieuwe clienten is de intake, een gesprek van ongeveer 10 minuten over jouw hulpvraag en eventuele andere klachten belangrijk. We nemen het door jou ingevulde intake-formulier door en mogelijk stellen we elkaar nog een paar vragen

  De Vitaliteitsscan is de basis voor elke consult of afspraak

  De Vitaliteitsscan zal plaatvinden aan mijn bureau. Je wordt doorgemeten met meerdere systemen (ECG, HRV, Bioresonantie en Radionica). Het fijne van met meerdere systemen meten is dat er een soort cross-check ontstaat. Informatie die uit de ene meting naar voren komt wordt bevestigd vanuit de andere metingen. Echter, de presentatie is anders. De eerste meting laat de scan resultaten zien in grafieken, de tweede in getallen en de derde in nederlandse tekst. 

  Hoe wordt er gemeten?:

  Bij de ene meting krijg je klemmetjes om je polsen omdat jouw hartslag wordt gemeten en bij de andere twee metingen leg je jouw linkerhand op een meetplaat en met jouw rechterhand hou je een meetinstrument vast. Kleding of schoenen hoeven niet uit (tenzij je hoge hakken draagt). Telefoons moeten wel volledig uit i.v.m. de straling en een eventueel horloge mag af. Het meten zoals beschreven duurt maximaal 15 minuten. Het is wel de bedoeling dat je van de totale tijd 6 tot 8 minuten stil kan blijven zitten. Vervolgens bekijk ik de scan resultaten en benoem de belangrijkste.

  Jouw behandelplan is altijd op maat: Kinesiologie en NEI therapie

  Binnen mijn vakgebied Natuurgeneeskunde is mijn specialisatie: Kinesiologie en NEI Therapie (ook wel spiertesten genoemd). Voor mij het belangrijkste gedeelte van het consult. De resterende tijd pas ik dan ook deze methode toe om er vervolgens achter te komen wat jouw systeem nodig heeft in volgorde van prioriteit.

  per prioriteit geef ik jou adviezen op maat in de brede zin van het woord. Adviezen kunnen gaan over: voeding, leefstijl, ondersteunende middelen (orthomoleculair en/of energetisch), oefeningen, behandelingen, doorverwijzingen, kruiden, aromatherapie, edelstenen, affirmaties, healing, systeemopstelling, etc.. Het totaal aan adviezen, ook wel behandelplan genoemd, krijg je van mij op papier mee naar huis. 

  Vervolgafspraken worden direct gemaakt na afloop van jouw consult

  Tegen het einde van iedere afspraak plannen we afhankelijk van de gegeven adviezen en jouw behoeften over 1 tot 6 maanden een vervolg afspraak. Afhankelijk van het herstelproces worden de tussenpozen langer. 


  Om in balans te blijven komen veel mensen 1 tot 6 keer per jaar terug voor een soort van check-up van 35 of 50 minuten. 


  Vervolg afspraken kennen meestal een andere balans: het gesprek vraagt meestal wat minder tijd (tenzij er een nieuwe hulpvraag is). Wel hebben we net zo veel tijd nodig voor de Vitaliteitsscan en het maken van een plan van aanpak (ook al gaat het om onderhoud). We bespreken de nieuwe scan resultaten en vergelijken deze met de voorgaande.


  Waarom is het altijd fijn om een vervolg afspraak te maken?:

  Als je je beter voelt is het fijn als de test resultaten dit bevestigen. Daarnaast is het net zo belangrijk om te weten hoe we dit resultaat vast kunnen houden of wat kan helpen voor nog betere resultaten. 


  Merk je zelf nog niet zo veel verschil dan is een vervolg afspraak ook belangrijk omdat we dan de test resultaten met elkaar kunnen vergelijken. Wat laten de test resultaten zien? Zijn de verbeteringen er wel maar klein en heeft jouw systeem meer tijd nodig of wordt duidelijk om welke reden(en) jouw systeem stagneert? Als dat zo is kunnen we testen wat jouw systeem nodig heeft. 

  Kortom: Meten = Weten.  

  Kosten en betaling

  Kosten consult (altijd inclusief Vitaliteitsscan)

  • Eerste consult (inclusief intake) voor nieuwe clienten: max. 1 uur: € 125,-
  • Vervolg consult (standaard) voor bestaande cliënten: max. 50 minuten: € 97,-
  • Vervolg consult (kort) voor bestaande cliënten: max. 35 minuten: € 70,-

  De consult (contact) tijd bedraagt maar een fractie van de tijd die ik voor jou bezig ben:
  voorbereiding, invoer gegevens, administratie, literatuuronderzoek, verslaglegging, nazorg, etc.. 

  Kosten voor nazorg (optioneel)

  Tegen vergoeding kan ik jou na afloop van het consult de belangrijkste scan resultaten mailen. Daarnaast krijg je 1 maand toegang tot mijn uitgebreide Vitaliteitsbank, wat kan dienen als naslagwerk. Hier kun je alle toelichting, uitleg, verdieping en praktische tips en adviezen vinden over de meegekregen ondersteunende middelen en over de thema's die uit de scan naar voren zijn gekomen. 

  De nazorg kosten:

  • € 25,-

  Kosten voor ondersteunende middelen (optioneel)

  Naast de consult kosten kunnen er kosten bijkomen voor ondersteunende middelen en/of orthomoleculaire supplementen. De kosten per ondersteunend middel kan varieren van € 10,- tot € 100,-. In mijn praktijk heb ik veel op voorraad staan en zo niet dan kan ik het na laten leveren zonder verzendkosten of kan ik jou vertellen waar je het zelf kan kopen. Je bent uiteraard tot niets verplicht.

   

  Op de meeste orthomoleculaire supplementen krijg je 10% korting t.o.v. de advies verkoopprijs, ook bij eventuele nabestellingen.

  Betaling na afloop

  De totale kosten rekenen we na afloop van elke afspraak af. 

  Je kan het totaal bedrag of pinnen of contant betalen. Pinnen heeft mijn voorkeur. 

  De nota krijg je direct mee en kun je zelf indienen bij jouw zorgverzekeraar. 

  De consult kosten vallen onder alternatieve geneeswijzen.

  Geld terug garantie voor

  ondersteunende middelen

  Ben je niet tevreden over bepaalde middelen die je van mij hebt ontvangen of is het naar mijn idee (wat kan blijken in een vervolg afspraak) niet nodig om ergens mee door te gaan terwijl je nog wel een restant over hebt? Dan kun je zowel nieuwe als aangebroken potjes aan mij teruggeven. De restant waarde krijg je van mij terug.

  Vergoeding van jouw consult kosten door zorgverzekeraars

  Om voor vergoeding in aanmerking te komen moet je een aanvullende ziektekostenverzekering hebben voor alternatieve geneeswijzen. De meeste mensen hebben dit wel. 


  Een verwijskaart van de huisarts voor een bezoek aan mijn praktijk is niet nodig. De kosten hebben geen invloed op de jaarlijkse eigen bijdrage. Dat is dus een groot voordeel. Er wordt nl. alleen beroep gedaan op de jaarlijkse eigen bijdrage bij reguliere zorg. 


  Op de website van de beroepsvereniging waar ik ben aangesloten (LVNG) staat een totaal overzicht van vergoedingen alternatieve geneeswijzen per zorgverzekeraar/polis. Op de website van jouw zorgverzekeraar kun je een dergelijk overzicht vergoedingen alternatieve geneeswijzen uiteraard ook vinden.

  Plan hier jouw afspraak 
 • Alternatieve manieren voor vergoedingen

  Ben je zelfstandig ondernemer?

  Heb je een eigen bedrijf? Dan kun je de kosten onder beroeps- of bedrijfskosten als persoonlijkheidsontwikkeling fiscaal aftrekken mits de problemen of klachten werkgerelateerd zijn.

  In loondienst?

  Dan kun je jouw werkgever eventueel vragen om het begeleidingstraject (gedeeltelijk) te vergoeden. Werkgevers zijn vaak bereid te investeren in het voorkomen van ziekte van hun werknemers om het ziekteverzuim te bekorten.

  Heb je een uitkering?

  Dan kun je met jouw persoonlijk begeleider van de sociale dienst spreken of je voor een vergoeding in aanmerking komt.

  Registraties Thamar Blok in de Zorggids

  In de Zorggids ben ik te vinden onder de noemer: alternatieve zorg; natuurgeneeswijze (Postcode 2624 NM). Ik ben lid van de RBCZ en de LVNG (Landelijke Vereniging Natuurlijke Geneeswijzen), Vakgroep Kinesiologie. Ik ben erkend volgens de laatste CPION-eisen.


  Heb je nog vragen?

  Bel mij dan gerust of stuur mij een whatsapp bericht (06-244 71 863).

  Maak hieronder jouw afspraak