ervaringen holistisch therapeut

Cliënten aan het woord

 >15 jaar

praktijk ervaring

5000+

mensen gingen jou voor

>300

gedeelde persoonlijke ervaringen

ervaringen holistisch therapeut

Verschillende 

(Vage) klachten

Meerdere vage klachten?

Ervaringen

 

ervaringen holistisch therapeut

Vermoeidheid / Burnout

Niet vooruit te branden?

Ervaringen 

 

ervaringen holistisch therapeut

Verschillende Slaapproblemen

Onvrijwillig 'nachtbraken'?

Ervaringen 

 

ervaringen holistisch therapeut

Hoofdpijn /

Migraine

Bijna niet te dragen hoofdpijn?

Ervaringen 

 

ervaringen holistisch therapeut

Spijsverterings-klachten

Maag- en darmklachten?

Ervaringen 

 

ervaringen holistisch therapeut

Overgevoeligheid /

Intoleranties

Overgevoelig maar waarvoor?

Ervaringen 

 

ervaringen holistisch therapeut

Verschillende Vrouwen klachten

Lukt niet om zwanger te worden?

Ervaringen 

 

ervaringen holistisch therapeut

Emotionele en/of Mentale disbalans

Zit je niet lekker in je vel?

Ervaringen 

 

ervaringen holistisch therapeut

Wat anderen zeggen die met (meerdere) vage klachten bij mij kwamen

"Thamar is een Therapeute die werkt met zoveel gevoel dat als je met haar in contact kom lijkt het wel of je je klachten al minder voelt. Ze kan goed luisteren en metingen die ze doet zijn heel mooi en kloppen ook! Als je serieus genomen wil worden is Thamar de aangewezen Therapeut"!

ervaringen holistisch therapeut

Riet

"Als je gekke, vage klachten hebt waar je bij je huisarts er je vinger er niet achter krijgt dan is de Vitaliteitsscan misschien wat voor je. Want wie weet heb je een allergie of een vitaminen-/ mineralentekort en is het simpelweg te verhelpen met een boost of door bepaalde dingen niet meer te eten of te drinken. Ik vond ’t een uitkomst"!

ervaringen holistisch therapeut

Chantal

"Ik had al maanden vage klachten en de huisarts kon me niet echt verder helpen. Ook bezoekjes aan de drogist met homeopatische geneesmiddelen hielpen niet echt. De uitslag van de metingen bij Thamar herkende ik direct. Na ca. 6 weken....ging ik mij met de dag beter voelen (het heeft even tijd nodig dat je lichaam hersteld na maanden disfunctioneren). Ik voel me al zo lekker in mijn vel en geniet hier elke dag van.Een cadeau voor jezelf is een bezoekje aan Thamar"!

ervaringen holistisch therapeut

Carla

"Had al geruime tijd last van adem-nood en het gevoel niet te kunnen zuchten, alsof ik daar geen lucht voor had. Sinds de eerste behandeling heb ik daar amper meer last van. Wat een fijn gevoel! Ook vond ik prettig om erachter te komen welke vitamines ik allemaal mis zodat het met supplementen aangevuld kan worden. Ook al zijn je klachten vaag, Thamar weet er wel raad mee".

ervaringen holistisch therapeut

Rachel

"Bij de huisarts kwam ik maar niet verder met mijn vermoeidheids-klachten waardoor ik opzoek ben gegaan en uiteindelijk uitgekomen ben bij Thamar. Sommige klachten die ik niet verteld had waaronder nekklachten kon Thamar opsporen. Een paar weken na de eerste afspraak voelde ik me stukken beter. Onder-tussen ben ik ook voor een vervolg-afspraak geweest en weer verbaasde ze me in positieve zin. Had ik dit maar veel eerder gedaan, dankzij Thamar heb ik weer zin om de dag te starten".

ervaringen holistisch therapeut

Sanne

"Ik heb ruim 7 jaar last van mijn knie gehad na een meniscus operatie, door haar meting kwamen er naast wat tekorten aan supplementen twee belangrijke dingen uit, ten eerste droeg ik een soort doodsangst met me mee en ik wist meteen dat dit met verlating te maken had. Daarnaast kwam eruit dat ik geen koe zuivel verdroeg en ben ik over gegaan op alternatieven, na een week waren mijn enkels weer zoals vroeger, slank en niet opgezwollen!  Thamar kwam op mij aanvankelijk wat zakelijk over maar al gauw smolt dat als sneeuw voor de zon en zag ik de zeer be-trokken en lieve therapeut die ze is".

ervaringen holistisch therapeut

Antje

ervaringen holistisch therapeut

Wat anderen zeggen die met energietekort of burnout klachten bij mij kwamen

Lees hieronder

"Ik was continu moe en heb daarnaast ook altijd last gehad van winterdepressies.  Al na 1 dag merkte ik verschil. Voel me veel fitter en mijn winterdepressielamp staat nog steeds op zolder".

ervaringen holistisch therapeut

Renate

"chronisch vermoeidheids-syndroom...ook depressief, want het valt niet mee als je zoveel dingen wilt doen en je lichaam zegt: nee. Sinds de behandeling met de NEI-therapie heb ik meer energie".

ervaringen holistisch therapeut

Els

"extreme vermoeidheid...begonnen met een meting; mij geholpen met de NEI therapie om onverwerkt verdriet en frustratie een plek te geven. Stap voor stap ging het beter; energie is zodanig dat ik de dag goed doorkom".

ervaringen holistisch therapeut

Edie

"Een jaar geleden kwamen we al met elkaar in contact door mijn ‘burn out’. Ik kreeg al vrij snel veel vertrouwen in jou. Mijn burn out is voorbij en ik kijk weer met goede moed naar de toekomst".

ervaringen holistisch therapeut

Paula 

"Na bijna 5,5 jaar burnout geploeter kwam ik met een vraag over een laag energie niveau; ik begin me veel beter in mijn lijf te voelen; niet alleen het computerprogramma die werk doet, het zijn de verbanden die gezien worden".

ervaringen holistisch therapeut

Hilde

Mijn energie kwam langzaam maar zeker terug en ik voelde me na een tijdje stukken beter. Nu kom ik zo af en toe nog steeds bij Thamar, voor een check up want het is altijd fijn om op de hoogte te blijven hoe het van binnen met je gaat. 

ervaringen holistisch therapeut

Patricia

ervaringen holistisch therapeut

Wat anderen zeggen die met slaapproblemen bij mij kwamen

Lees hieronder

"Super bedankt voor alles. Al na 2 afspraken van mijn slaapprobleem af.

De studiereis was super. Kon gewoon gaan slapen zonder moeite waardoor het ook een stuk beter voelde"!

ervaringen holistisch therapeut

Myra 

"Ik voel me al vele male opgewekter, ik sta niet moe meer op maar ben gewoon goed wakker. Slaap stukken beter zonder inslaap problemen, en me energie over de dag is al met sprongen vooruit gegaan. Het is gewoon weg SUPER".

ervaringen holistisch therapeut

Melanie

"Het gaat al heel goed met mij, voel me lekkerder in mijn vel, niet meer heel moe en ik slaap lekker door en ik heb geen last meer van mijn overgangsklachten. En dat na 1 consult"!

ervaringen holistisch therapeut

Carla

"Ik lig al jaren snachts te malen en kan mijn gedachten maar niet stil krijgen en sinds ik die pillen slik slaap ik heerlijk. En ik heb ze aan mensen in mijn omgeving gegeven die al 10 jaar niet slapen en die slapen er ook allemaal heerlijk op. Ik zou jou willen aanraden probeer het gewoon effe voor een week en zie het resultaat".

ervaringen holistisch therapeut

Robert

"Meer dan 10 jaar sliep ik al niet door s nacht. Ik sliep heel licht en onrustig en werd s morgens altijd moe wakker.

De eerste nacht dat ik de pillen hebt ingenomen heb ik diep en vast geslapen. Heel erg fijn dat ik nu wakker kan worden en ook echt uitgerust ben"!

ervaringen holistisch therapeut

Maaike

"Na 1 consult al heel veel verschil!

Het gaat heel goed met Milan! De kids slapen heerlijk! Bedankt! Heel fijn! En Milan voelt zich fijn met zijn steen zegt hij. Lief van je dat hij hem mocht uitzoeken. Hij slaapt de meeste nachten heel de nacht weer in zijn eigen bed, gisteren was hij heel de dag vrolijk en vond het leuk op school. (hij vindt het normaal nooit leuk op school en is nooit heel de dag vrolijk)".

ervaringen holistisch therapeut

Marleen  

ervaringen holistisch therapeut

Wat anderen zeggen die met hoofdpijn of migraine bij mij kwamen

Lees hieronder

"Een sprekend voorbeeld hierin is mijn vrouw. 40 jaar lang migraine klachten, regelmatig een aantal dagen, in donker, in bed. Met kennis van Thamar...bleek in juni 2015 dat ze geen tomaten en wortelen meer moest eten. En wat blijkt: Sinds die datum (dus nu 1,5 jaar) geen migraine aanval meer gehad. Als u dit leest, besef dan, wat dat voor een feest voor ons is".

ervaringen holistisch therapeut

Jan

"Ik loop al meer dan 8 jaar rond met migraine aanvallen. 2 maanden geleden had ik zelfs anderhalve week lang elke dag last van migraine.

Sinds de dag nadat ik bij Thamar ben geweest heb ik geen last meer van hoofdpijn! Ik kan me eindelijk weer concentreren op mijn studie! Een reactie plaatsen was het minste wat ik kon doen! Ik voel me helemaal top nu"!!

ervaringen holistisch therapeut

Bernice

"Na een lange zoektocht naar verbetering van mijn migraine klachten ben ik bij jou terecht gekomen. Ik ben zeer tevreden met het resultaat ook voel ik me in het geheel beter. Thamar dank voor je hulp en luisterend oor. Je ziet me zeker terug voor een check up".

ervaringen holistisch therapeut

 Miranda

"Het weekend nadat ik bij jou geweest ben, heb ik een vreselijke migraine gehad, echt erger dan ik ooit heb gehad. Opvallend vond ik dat ik vooral heel duizelig was, ik was echt mijn evenwicht steeds even kwijt. Na een paar dagen is dat over gegaan en voelde ik mezelf met de dag opknappen. Na ongeveer 2 weken begon ik echt verschil te merken. Mijn energiepeil lag heel spontaan veel hoger, ik voelde me fitter en had veel meer zin om de dingen aan te pakken. En dat merk ik nu ook, ik zit beter in mijn vel..."

ervaringen holistisch therapeut

Christine

"had ik regelmatig last van hoofdpijn en dat terwijl ik nooit hoofdpijn heb. Thamar heeft mij de juiste sup-plementen gegeven, via het testen van de spieren, want de volgende dag was het al permanent weg. Dat is nu al een week geleden".

ervaringen holistisch therapeut

Edith

Al veel te lang zat ik in een soort cirkel..Mijn klachten waren vooral mijn luchtwegen. Snotverkouden, verstopte neus, hoesten, hoofdpijn, keelpijn e.d. Na mijn eerste afspraak kwam er via de meting al direct duidelijkheid...Geduld is een schone zaak, en de aanhouder wint.

En zo was het ook. Na zo’n 2,5 maand voelde ik echt verbetering, voelde meer energie in mijn benen en mijn luchtwegklachten zijn zo goed als verleden tijd. Mijn geduld is beloond.

Thamar, je krijgt van mij een staande ovatie!!! 

ervaringen holistisch therapeut

Tom

ervaringen holistisch therapeut

Wat anderen zeggen die met spijsverteringsklachten bij mij kwamen

Lees hieronder

"Jaren had ik last van buik- en darmklachten, opgezette buik, weinig energie. Na een paar sessies bij Thamar, enkele voedings-supplementen die zouden helpen bij opschonen van mijndarmen en het herladen van mijn energie. Na een tijdje verdwenen al mijn klachten! Ik heb weer energie en geen last meer van mijn buik en darmen"!

ervaringen holistisch therapeut

Florentine

"Al jaren kampte ik met vage (darm) klachten. Ik ben de medische molen door geweest maar een duidelijke diagnose kreeg ik niet. De meting was zowel bij mijn vrouw als bij mijzelf bijzonder accuraat. Met aanpassingen in mijn dieet en een aantal supplementen en vitaminen verdwenen de klachten. Ik voel mij weer energiek en vitaal".

ervaringen holistisch therapeut

Harjan

In verband met maag- en darmklachten ben ik bij Thamar terecht gekomen. Bij de 1e afspraak/

metingen bleek ik gevoelig te zijn voor bepaalde producten. Met aanvullende vitaminen, mineralen en een aangepast dieet kon ik binnen 3 weken mijn medicijnen volledig afbouwen! Mijn maag en darmen komen steeds meer tot rust en mijn energie neemt steeds meer toe.

ervaringen holistisch therapeut

Karina

Ik voel me goed met de sup-plementen, en ik heb ook het idee dat ik door het kwijtraken van afvalstoffen ook wat centimeters op mijn lijf kwijtraak, mijn broek gaat al een stuk losser zitten. Ook mijn stoelgang gaat heel erg goed, ik ben erg blij!! Voor het eerst in tijden doet mijn centuur geen pijn op mijn buik. En de darm voelt soepeler aan, niet zo onder hoogspanning zeg maar. 

ervaringen holistisch therapeut

Jolanda

Doordat ik al heel lang last had van darmklachten en vermoeidheid, zocht ik uiteindelijk een oplossing in de alternatieve hoek. Zodoende kwam ik terecht bij Thamar. Uit de meting herkende ik meteen mijn klachten. Met de nodige vitaminen en mineralen ben ik inmiddels al een heel eind op weg geholpen. Mijn vermoeidheid is duidelijk verminderd . Ook met mijn darmklachten ben ik op de goede weg.

ervaringen holistisch therapeut

Maria

"na 15 jaar slecht slapen, al sinds ik me kan herinneren een opgeblazen buik, jeuk en last van een spastische darm...last van mijn buik/maag en darmen. Naar Thamar gegaan en uit de eerste controles bleek ik in-toleranties te hebben en te korten aan bepaalde vitaminen. Ik kreeg van Thamar adviezen en vitamines mee, de eerste nacht sliep ik zo heerlijk en nu een maand later nog steeds. De jeuk is weg, de pijn is weg, de vermoeidheid is veel minder geworden".

ervaringen holistisch therapeut

Miranda

ervaringen holistisch therapeut

Wat anderen zeggen die met overgevoeligheid of intoleranties bij mij kwamen

Lees hieronder

Ik heb sinds 5 jaar veel last van pollen, stof en planten allergie. Ik was altijd moe en zonder energie...artsen zeiden dat alleen desensibiliseren behandeling mogelijk was, zonder de garantie dat ik totaal genezen kon worden. Bij Thamar was dat compleet anders! Gelijk na de tweede dag van mijn supplementen behandeling was mijn allergie voor 100% weg! En ook mijn vermoeidheid was weg!

ervaringen holistisch therapeut

Leia

De adviezen van Thamar heeft een verandering teweeg gebracht die wij niet meer voor mogelijk hebben gehouden. Onze zoon is nu vrijwel eczeem-vrij en ik begin zelfs te geloven dat hij ook zal kunnen genezen van sommige allergieën of gevoeligheden. Hij is lichamelijk zo veel sterker nu. Ook de andere klachten zijn vrijwel verdwenen en ik merk dat hij meer energie heeft.

ervaringen holistisch therapeut

Masja

Ongelooflijk wat de metingen en het advies van Thamar voor mij betekend hebben. Van veel moe en vaak ziek, naar vitaal en weinig ziek. Het bleek dat ik allerlei tekorten had op het gebied van vitamines en mineralen. Daarnaast nog wat onontdekte voedselintoleranties. Nu ik dit weet, hier rekening mee kan houden en supplementen slik zijn mijn klachten vrijwel verdwenen.

ervaringen holistisch therapeut

Anne

Ik ben bij je terechtgekomen omdat ik me uitgeput voelde, af en toe hart-kloppingen had en eigenlijk altijd met buikpijn rondliep. Bij jou kwam ik erachter dat ik een intolerantie heb, en bepaalde voedingsmiddelen beter niet kan eten. Ook kwam ik erachter dat ik een aantal vitamine tekorten had. Na de vitamines die je me meegegeven hebt is het na een tijdje 100% verbeterd. Ik vond het fijn dat je me zo goed geholpen hebt en me vooral serieus nam met mijn klachten.

ervaringen holistisch therapeut

Faja

Na twee consuls bij Thamar, voel ik me veel beter. Na meting bleek dat ik een aantal allergieën heb. Na vier maanden mijn eet patroon drastisch aan te passen en voedings supplementen geslikt, voel ik me superfit en ben van de huid uitslag af.

Waar de reguliere zorg niet verder kwam, heeft Thamar mij wel van mijn klachten af kunnen helpen. Super bedankt!

ervaringen holistisch therapeut

Carla

Jarenlang heb ik last gehad van forse verkoudheid (‘s-winters) en voorhoofd

-holteontstekingen. Ik werd er moedeloos van. Niets hielp. Ik vond Thamar Consult..Een allergie was een van de drijvers van mijn probleem. Ik drink en eet nu anders. Heerlijk. In combinatie met vitaminepreparaten kan ik voor het eerst zonder ver-koudheid de winter doorkomen. Letterlijk een verademing.

ervaringen holistisch therapeut

Walter

ervaringen holistisch therapeut

Wat anderen zeggen die met specifieke vrouwenklachten bij mij kwamen

Lees hieronder

"In juli zijn wij bij jou op consult geweest in verband met onze kinderwens. Wij hebben gisteren een zwangerschapstest gedaan en tot onze verrassing was deze positief.

Heel erg bedankt".

ervaringen holistisch therapeut

Veronique

"Ik vind het leuk je te laten weten dat ik de dag na het consult een baan heb gekregen en een week later had ik een positieve zwangerschapstest in mijn handen (ik ben nu zes weken), mijn man en ik zijn dan ook intens gelukkig".

ervaringen holistisch therapeut

Wendy

"Ik wil je bedanken voor je hulp bij mijn menstruatiepijn. Ik heb geen idee hoe de druppeltjes werken, maar de afgelopen maanden heb ik totaal geen last gehad van mijn buik. Terwijl ik vroeger elke maand doodziek op bed lag. Nu eet ik er ook heel gezond bij, dus dat zal zeker een invloed hebben en ik heb nu minder stress. Maar ik denk dat die druppels zeker zijn werk doen".

ervaringen holistisch therapeut

Dymphy

ervaringen holistisch therapeut

Wat anderen zeggen die met een emotioneel/mentaal disbalans bij mij kwamen

Lees hieronder

"...hulp gezocht om mijn angststoornis onder controle te krijgen. Niets had tot nu toe gewerkt. Ik sta weer stevig met beide benen in het leven en ik kan mezelf zijn. Ik heb mijn angsten om...voor 80% overwonnen".

ervaringen holistisch therapeut

Sara

"Ik had diverse klachten, waaronder vermoeidheid en onverwerkte emoties. Dankzij Thamar heb ik beter inzicht gekregen in mezelf en mijn klachten. En heb ik belangrijke beslissingen kunnen nemen, die ik voorheen niet durfde te nemen. En daar ben ik haar heel dankbaar voor".

ervaringen holistisch therapeut

Marieke

Mijn partner was enige tijd daarvoor door zelfmoord om het leven gekomen en het lukte mij maar niet om uit die depressie te komen..artsen vaak niet verder dan het voorschrijven van emotie onderdrukkende middelen. Thamar pakt het gelukkig anders aan. Dankzij haar gedetail-leerde metingen en specifieke producten (voor mij: diverse vita-minen, mineralen en enzymen), ben ik er weer bovenop ge-komen. Nu kan ik zonder twijfel zeggen, dat ik weer lekker in mijn vel zit.

ervaringen holistisch therapeut

Ingrid

"...omdat ik inzicht wilde krijgen in mijn eigen emotionele behoefte en wilde weten hoe ik daar aan kon werken. Toen ik bij Thamar binnen kwam voelde ik me direct veilig en vertrouwd. Zonder dat gevoel had de NEI therapie nooit zo effectief voor me kunnen zijn. De inzichten die ik heb opgedaan bij Thamar neem ik nog voor een hele lange periode met me mee. Het was de investering dubbel en dwars waard"!

ervaringen holistisch therapeut

Lotte

"...bij Thamar terecht gekomen, omdat we ook het emotionele/ psychische stukje wilden aanpakken... Bij de bioresonantie kwam er precies uit wat er dus eigenlijk al speelde, maar dit werd dus extra nogmaals bevestigd. Leuk om te zien dat er een stijgende lijn zit in de tekorten die nu aangevuld worden. Ook is er een groot verschil te zien in levenslust en uitstraling.

ervaringen holistisch therapeut

Danielle

"Ik ben in mei voor een test en behandeling geweest. De test loog er niet om (kwam nog al wat voedingsstoffen te kort, maar ook de uitkomst op emotioneel en mentaal niveau sloten aan op mijn gevoel).

Binnen een kleine week had ik weer meer energie en ging ik letterlijk en figuurlijk beter in mijn vel zitten.

Na de hertest in juni bleek de impact uit de resultaten! Thamar heeft mij echt geholpen met haar behandeling".

ervaringen holistisch therapeut

Martine

Wat een paar collega's zeiden:

Barbara Kok
Meest veelzijdige therapeut        


Thamar Blok is een van de meest veelzijdige therapeuten die ik ken. Zij combineert een ongekende kennis, opleidingen en ervaring met een groot hart voor mensen en het vak. Haar ondersteuning bij programma’s van Unlimited People zijn een verrijking voor de cliënten en haar collega’s.
Barbara Kok - Managing Partner Unlimited People 
Victor Overmars
Bezield, professional, actief, oplossingsgericht        


Thamar is een bezielde professional, actief, pragmatisch, oplossingsgericht, goed, capabel, enthousiast. Je bent bij haar als cliënt in goede en capabele handen. Thamar is altijd op zoek naar het beste materiaal en de beste technieken om haar klanten met haar aanstekelijke enthousiasme optimaal te kunnen bedienen. Ze begrijpt heel goed de dynamica van een bedrijf. Het was voor mij daardoor mogelijk om heel voortvarend met haar samen te werken. Thamar biedt hiermee meerwaarde voor zelfstandig ondernemers die ondersteuning zoeken van hun gezondheid.
Viktor Overmars - Managing Partner Unlimited People
Ivo Trouw

Thamar benoemt de saboteurs      


In rake woorden, kort en krachtig, beschrijf je de saboteurs, die jouw cliënten het meest dwars zitten. Jij bent compassie en tomeloze inzet, altijd op zoek naar het waarom achter het waarom. Een duidelijke meerwaarde binnen de trajecten bij Unlimited People! Namaste, Ivo. 

Ivo Trouw - Osteopaat
Rene de Boer
Thamar is een fantastische therapeute               


Met een zeer fijn gevoel van intuïtie en haar gereedschapskist vol met mogelijkheden weet ze bij iedereen de juiste snaar te raken. Ze heeft een gereedschapskist vol met mogelijkheden. Met een zeer fijn gevoel van intuïtie en haar grenzeloze enthousiasme weet ze bij iedereen de juiste snaar te raken, gesteund door een afgestemd en uitgebalanceerd systeem van lichaam en geest kan je je verdere weg vervolgen.
Rene de Boer - Osteopaat
arrow_drop_up arrow_drop_down