Heb je een bericht of vraag voor mij?

 • Stuur mij dan bij voorkeur een Whatsapp bericht. Daar reageer ik redelijk snel op.
 • Of bel mij op: 06 244 71 863. Kan ik niet direct opnemen, laat dan s.v.p. geen voicemail bericht achter maar stuur mij dan s.v.p. alsnog een Whatsapp bericht.
 • Of vul onderstaand contact formulier in (inclusief jouw telefoonnummer). Bij voorkeur reageer ik d.m.v. een ingesproken Whatsapp bericht of ik stuur een korte reactie per email.
 • Klik hier als je een afspraak wil maken of als je informatie wil weten over de kosten en mogelijkheden.
 • (Na)bestellingen kun je doen via de Webshop of doorgeven via Whatsapp.

  Vriendelijke groet,
  Thamar Blok
  Natuurgeneeskundig Energetisch Therapeut

  P.s. De praktijk is van maandag 30 april 2018 t/m maandag 14 mei 2018 gesloten voor afspraken. (Na)bestellingen worden gewoon verzonden en op Whatsapp berichten wordt gewoon gereageerd.

 • Graag invullen, zodat ik jou kan bellen of zodat ik mijn reactie kan inspreken via Whatsapp. Wil je niet dat ik jou bel of heb je geen mobiel of geen Whatsapp? Geef dat dan s.v.p. hieronder bij jouw bericht of vraag aan. Is jouw bericht of vraag niet met een paar zinnen te beantwoorden en wil je liever niet dat ik jou bel of een bericht stuur via Whatsapp, dan verzoek ik jou om een gratis belafspraak in te plannen van max. 20 minuten via https://thamarconsult.nl/belafspraak-vitaliteitsscan/
 • Bij voorkeur reageer ik d.m.v. een ingesproken Whatsapp bericht. Een vraag of bericht kun je nl. vaak wel typen in een paar zinnen. Als mijn reactie ook past in een paar zinnen dan zou ik ook per email kunnen reageren maar aangezien ik graag snel en/of wat uitgebreider wil reageren, spreek ik liever mijn reactie in via een Whatsapp bericht.