Edelstenen

EdelstenenDe werking van Edelstenen:

Edelstenen zijn zuivere ontvangers van de levensenergie. Door hun unieke vorm, structuur en samenstelling kunnen zij de energie omvormen en doorgeven, herkenbaar voor ons lichaam en onze geest. De energiebanen en energetische doorgifte worden hersteld.


Heling en een nieuwe balans zijn het effect. Vanuit deze heling of balans pakt ons lichaam het zelfgenezingsproces weer op. 

Een edelsteen die iemand bij zich draagt, zal altijd een bepaalde werking hebben - of je dat nu wilt of niet, of je het gelooft of niet. Veel mensen dragen een amuletje of ander dingetje omdat het geluk, voorspoed of een goede gezondheid brengt. Waarom dan niet een mooie steen?

Edelstenen hebben eigen trillingsgetal
Veel mensen voelen dat edelstenen en mineralen een uitstraling hebben, andere mensen ervaren via hun intuïtie of hun innerlijke oog dat edelstenen een bepaalde werking hebben. Edelstenen hebben hun eigen trillingsgetal. Gevoelige mensen kunnen deze vibraties opvangen.Wat maakt water zo bijzonder.
Wetenschappers hebben vastgesteld dat water een geheugen heeft en eigenlijk ons oer geheugen is, dat watermoleculen kunnen veranderen onder invloed van energieën. Dus de trilling van edelstenen kan de watermoleculen veranderen en een positieve invloed hebben op de mens.


Dr. Mazaru Emoto heeft aangetoond, door middel van het maken van foto’s van behandeld water, dat de kristallen in het water veranderen. Dit is heel bijzonder. Ook met Kirlian fotografie is aangetoond dat waterstenen een positieve werking hebben op het menselijk lichaam


Werking op het menselijk lichaam
De trilling in het water is opslagen en wordt via een elixer doorgeven aan het lichaam. Niet alleen onze gedachten zijn trillingen maar het hele lichaam is een grote massa trillingen van moleculen met hun atomen en daarin bewegende deeltjes. De trillingen van een elixer/remedie werken in op het fysieke lichaam en werken daar corrigerend, versterkend en helend.

Overzicht edelstenen en hun helende werking
Hoe de edelstenen die ik in mijn praktijk heb liggen de gezondheid positief kunnen beïnvloeden. De informatie per steen is beperkt  

 • Amazoniet (groen)
  Goed voor huid, haar, slijmvliezen en zenuwstelsel. Helpt bij acné, pukkels, puistjes, eczeem, kleine oppervlakkige wondjes, schimmels, droge lippen. Voorkomt en heelt littekens. Goed bij chronische hoofdpijnen, concentratie, pijnstillend.
 • Amethist (paars)
  Verlicht vele soorten hoofdpijn (vooral spanningshoofdpijn). Voor beter in- en doorslapen, en bij nachtmerries. Is goed voor de ogen. Stimuleert de spijsvertering, Vermindert stress, en vergroot de concentratie. Helpt negatieve ideeën los te laten. Verbetert bloed, bloedsomloop en hart en vaten. Vermindert huid- en haarklachten en jeuk. Vermindert het vasthouden van vocht (oedeemvorming). Alertheid, vrede, inspiratie. Verlicht pijn.
 • Angeliet (baby blauw egaal)
  Harmoniseert de schildklier, bijschildklier, thymus, longen en allerlei long- en ademhalingsklachten, zoals hyperventilatie, bronchitis. Herstelt weefsel en bloedvaten op celniveau. Heeft een bloedzuiverende werking. Helpt bij rugklachten, pijn, skeletproblemen. Beschermt tegen virusinfecties. Gunstige werking op het zenuwstelsel. Goede steen tegen stress. Maakt telepathische contacten makkelijker. Steen van bewustwording.
 • Apatiet (blauw)
  Vergroot vitaliteit, persoonlijke kracht en bevordert geestelijke, lichamelijk en spirituele groei en ontwikkeling. Motiverend, maakt ambitieus, onafhankelijk en helpt je doelen te bereiken. Het maakt helder in je hoofd, vermindert verwarring, zorgen, prikkelbaarheid en negativiteit. Het stimuleert creativiteit en zelfexpressie. Het bevordert de opname van calcium en heeft hierdoor een positieve werking op botten, tanden, kraakbeen en osteoporose. Het heeft een positieve werking op gewrichten, artritis, artrose, jicht, reuma, cellen, celgroei, hyperactiviteit. Apatiet helpt je gezond eten, stimuleert de stofwisseling en helpt voorkomen dat je te veel eet. Werkt kalmerend. Vermindert boosheid en negatieve emoties en versterkt het geheugen en concentratie. Verbetert communicatieve vaardigheden, verbetert communicatie in groepen en ondersteunt bij spreken in het openbaar. Het is ook een spirituele steen en versterkt paranormale vermogens. Het kan ondersteunen bij problemen waarbij de oorzaak in een vorig leven ligt. Het is ook heel geschikt voor droomwerk. Fysiek werkt blauwe apatiet bloeddruk verlagend en heeft een positieve werking op klieren, organen, ogen, duizeligheid en hoofdpijn. 5e en 6e chakra
 • Aragoniet (bruin, houtachtige nerf/look)
  Goed voor botten, huid en weefsels. Helpt bij de groei van kinderen. Bij botziektes en osteoporose. Beschermt tegen kalkgebrek, maakt de organen, spieren en aderen soepeler. Helpt bij gewrichtsreuma. Beschermt het gebit tegen cariës en gevoelige tandhalzen, heelt ontstekingen in gewrichten van handen en voeten. Geeft een gelijkmatige levenswandel. Aragoniet werkt in op de hormoonhuishouding. Bij zwangerschap: tegen ochtendmisselijkheid, ondersteunt ontwikkeling van de botten van de embryo. Onder hoofdkussen: tegen nachtmerries en maanziekte, helpt bij nervositeit, beschermt tegen zwaarmoedigheid. Staat voor groei en verlichting. Brengt evenwicht en helpt bij overbelasting, overgevoeligheid en innerlijke onrust. Heilzaam bij maag en darmklachten.
 • Aventurijn (geel of groen)
  helpt goed bij het helen van wonden: snellere bloedstolling, sneller wondherstel, minder littekenvorming. Werkt vooral op huidklachten als acné, puistjes, psoriasis, herpes, ontstoken huid. Voorkomt blozen en bloedneuzen. Verlicht huidklachten door nervositeit (uitslag, eczeem). Verlicht allergische huidklachten en netelroos. Verlicht hartritmestoornissen en versterkt de doorbloeding. Maakt rustig en zelfbeheerst. Goede steen bij stress. Heilzaam bij ontstekingen.
 • Azeztuliet (mat doorzichtig wit)
  Hoge vibratie, versnelt de spirituele ontwikkeling. Vergroot het bewustzijn en zorgt voor een krachtig energetisch schild om het lichaam. Azeztuliet stimuleert de opgang van de Kundalini energie. Het kristal kan oude patronen doorbreken en diepe emotionele en mentale worden genezen. De steen kan erg krachtig werken. Azeztuliet is alleen aan te raden voor mensen die al een zekere mate van spirituele ontwikkeling achter zich hebben, maar kan hen grote stappen vooruit helpen bij hun spirituele ontwikkeling. Het helpt een connectie maken met de intuïtie, engelen, de sjamanistische bovenwereld, hogere energieën en andere dimensies. Als een azeztuliet steen op het derde oog geplaatst wordt kan het krachtige spirituele visioenen en inzichten geven. Het is ook een goede steen om mee te mediteren en kan gebruikt worden bij healings en energetisch werk. Fysiek werkt azeztuliet zuiverend en bevordert regeneratie en herstel.
 • Bergkristal (doorzichtig)
  Werkt op alle kwalen en aandoeningen, versterkt het zelfgenezend vermogen. Helpt bij alle klachten die met huid, haar, botten, tanden en nagels te maken hebben, zoals botbreuken, huidkwalen, puistjes, acné, kleine wondjes, eczeem, slecht gebit, brokkelige nagels, bros haar, dof haar, haaruitval, overdadige transpiratie, lijflucht en zweetvoeten. Werkt zeer goed bij evenwichtsstoornissen, misselijkheid, reisziekte en zeeziekte. Zelfkennis, helderheid. Stimuleert vitaliteit en energieverdeling. Heilzaam voor zenuwen en geheugen.
 • Botswana-agaat (bruin/roze met mooie strepen)
  Dé steen voor klachten aan huid en organen. Regenereert de huid, beschermt tegen uitslag, eczeem, haaruitval en hoofdhuidziekte. Tegen depressie, geeft optimisme en levensvreugde. Maakt besluitvaardig. Goede hulp bij de studie.
 • Bronziet (brons kleurig)
  Activerende steen. Geeft moed, doorzettingsvermogen en zelfvertrouwen. Maakt goedgehumeurd en vriendelijk, assertief en empatisch. Helpt aarden, brengt chakra's in balans en reinigt de aura. Heeft een positieve werking op hart, vaten, bloedsomloop, blaas, nieren. Bevordert ijzer-opname uit de voeding. Helpt controle te houden in een moeilijke situatie. Geeft een gevoel van innerlijke rust.
 • Calciet ruw (blauw, oranje, groen)
  Activeert en stimuleert lichamelijke, geestelijke en spirituele groei en ontwikkeling. Motiverend, bevordert zelfvertrouwen, daadkracht, geeft hoop, moed. Verenigt gevoel en verstand, kalmeert de geest en zorgt voor innerlijke rust.
 • Carneool (rood, licht doorzichtig)
  Stimuleert doorbloeding en vooral die in de handen en de voeten. Helpt bij spataderen, lage bloeddruk en spierkrampen. Ondersteunt stofwisseling, spijsvertering, vooral de lever. Is bloedzuiverend. Maakt vrolijk en opgeruimd, helpt tegen zwaarmoedigheid. Goed tegen reuma en overige gewrichtsklachten. Stimuleert moed en overwinning.
 • Chalcedoon (gladde steen, licht blauw met strepen erin)
  Helpt vooral bij het helen van wonden. Goed tegen haaruitval, scheurende en brekende nagels, kalkgebrek. Ondersteunt hart, bloedsomloop, gezonde vaten (helpt tegen aderverkalking, spataderen). Lost keelklachten zoals keelpijn op, en helpt bij stotteren. Laat helder en duidelijk communiceren. Vergroot de creativiteit. Luisteren, communicatie, begrip, contact, succes. Helpt je om te uiten. Heilzaam bij oedeem, allergie, diabetes.
 • Citrien (licht tot donkerder geel, doorzichtig)
  Maakt vrolijk en positief, geeft energie en zelfvertrouwen. Ondersteunt de juiste werking van darmen, blaas, nieren, maag, lever en alvleesklier. Helpt bij suikerziekte. Zelfexpressie, levensmoed, levensvreugde. Stimuleert afwisseling en dynamiek. Helpt bij depressie en verdriet.
 • Dalmatier Jaspis (beige met zwarte stippen)
  Aardend, beschermend en maakt evenwichtig. Helpt doelen waarmaken en ideeën omzetten in actie. Helpt je ergens voor 100% voor te gaan. Helpt voor jezelf opkomen, maakt weerbaar, assertief en vermindert angst voor conflicten. Zorgt voor balans in lichaam, ziel en geest. Bevordert organisatorische vaardigheden, snel denken. Absorbeert negatieve energie en beschermt op deze manier tegen straling en negatieve invloeden en helpt deze energie uit het lichaam te verwijderen.. Positieve invloed op bloedsomloop, spijsvertering, darmen en geslachtsorganen.
  Helpt bij te rationeel zijn en mensen die hun gedachtestroom niet kunnen stoppen, meer tot rust te komen. Werkt opbeurend en geeft energie. Vermindert depressie en nachtmerries. Positieve werking op kraakbeen, zenuwen en reflexen. 1e, 2e, 3e chakra.
 • Gabbro of Merliniet of Blizzard stone (zwart met grijze vlekken)
  Goede steen om bij je te dragen ter ondersteuning van een geleidelijke spirituele en fysieke ontwikkeling. Aardend, stabiliserend, brengt chakra's en energiebanen in balans. Helpt ook Kundalini energie opstijgen. Maakt de aura groter en zorgt voor een stabiele basis waardoor op een veilige manier spirituele groei kan plaatsvinden. Werkt op het derde oog en bevordert helderziendheid en het vermogen om de energie wereld waar te nemen. Helpt contact maken met gidsen en hun boodschappen goed interpreteren. Maakt de geest scherp en helder en verbetert waarneming. Bevordert genezing en heeft een positieve werking op hart en bloedvaten en de zuurstofopname.
 • Hematiet (zwart/grijs glimmend, zwaar)
  Harmoniseert de bloeddruk en is bloedzuiverend. Helpt bij bloedarmoede en lichamelijke zwakte en vermoeidheid. Tegen spierkrampen. Helpt bij onrustig slapen (laat je minder woelen). Aardende steen. Verbindt ziel met geest. Steun in de rug bij moeilijke tijden. Het concentreert je op je doelen in je leven. Zuivert en vitaliseert de aura. Werkt verzachtend bij menstruatie. Helpt bij ijzer tekort.  
 • Hematoide Kwarts (doorzichtig met oranje/roze)
  Bergkristal met insluitingen van Hematiet wat het kristal rood kleurt. Uniek kristal uit Madagascar met een zeer bijzondere combinatie! Krachtige reinigende steen die zowel verlost van negatieve energie als oplaadt met nieuwe zuivere energie! Wanneer je een dag vol indrukken achter de rug hebt is het een goed moment om dit kristal vast te pakken en de ogen te sluiten om alle drukte uit het hoofd te laten verdwijnen. Voel de verkoelende en verkwikkende nieuwe energie vanuit het kristal via je hand naarbinnen stromen en voel je weer opgeladen en in balans. In de kern: Ontladen, Opladen, Zuivert, Energie, Balans.
 • Howliet (lijkt op wit met grijs marmer)
  Kalmerend en versterkt positieve eigenschappen. Helpt de drager woede en boosheid onder controle te krijgen en om minder kritisch te zijn. Bevordert ambitie maar ook geduld, versterkt het geheugen en maakt leergierig.
 • Jaspis (rood)
  Stimuleert de bloedsomloop. Helpt bij diarree en bij verstopping. Heelt klachten en kwalen aan het beenderstelsel. Helpt bij vochtophoping benen en bij spataderen. Maakt actief en beweeglijk, vergroot concentratie, geeft tevredenheid. Geeft energie, innerlijke kracht en standvastigheid.
 • Jaspis (Kambala)
  Levenskracht, verandering, bescherming. Helpt om voor je levenswensen op te komen. Helpt bij angsten, twijfels en zorgen. Goed voor de huid. Heilzaam bij ontgiften en ontslakken.
 • Kattenoog (rode tijgeroog)
  Sterke werking bewegingsapparaat. Versterkt de fijne motoriek. Versterkt botten en gewrichten (vooral heupen, knieën, voeten, tenen). Lost spanningen en verkrampingen op. Heelt peesontstekingen of zenuwontstekingen. Maakt helder. Helpt bij de longen, luchtwegen, astma. Ontspant, versterkt concentratie.
 • Labradoriet (glimmend mysterieuse kleuren)
  Versterkt vooral spijsvertering. Maakt creatief, communicatief vaardig, flexibel, rustig en geconcentreerd. Helpt tegen stress. Werkt gunstig bij menstruatieklachten, overgangsklachten, prostaatklachten, onvruchtbaarheid. Harmoniseert het slaap-waakritme en helpt daardoor bij slapeloosheid. Vergroot de weerstand. Heeft ook effect op klachten met botten en gewrichten. Stimuleert intuïtie. Helpt bij verkoudheid, reuma en jicht. Kalmerende werking.
 • Maansteen (oranje)
  Vrouwensteen. Verhoogt vruchtbaarheid. Vermindert menstruatieklachten. Versterkt de alvleesklier. Verbetert de weerstand, versterkt de lymfe. Geeft meer levensvreugde. Intuïtie, helderziendheid, waarnemendheid. Stimuleert heldere dromen. Brengt harmonie en verlicht hormoonschommelingen. Helpt tegen dagritmestoornissen.
 • Maansteen (groen)
  Helpt je verlangens te realiseren. Hou met dit doel een steen vast tijdens een meditatie. Krachtige vergroter van intenties die je kan helpen om te creëren vanuit de leegte, waar alles als potentie al bestaat. Laat je makkelijker je pad zien dat je moet lopen om je dromen uit te laten komen, of dat nu spiritueel, materieel of emotioneel is. Stimuleert en heelt je hartchakra, waardoor je jezelf meer lief kan hebben en deze zelfliefde gaat uitstralen naar anderen. Je gaat dan ook meer de mooie eigenschappen van jezelf en anderen waarnemen en zal dan automatisch liefdevollere mensen en situaties in je leven aantrekken. Helpt je emoties kalmeren, maakt bewust van het onbewuste en helpt je paranormale vermogens versterken. Goed bij emotionele instabiliteit en stress.
 • Malachiet (donker groen met strepen)
  Stimuleert de energiestroom en heft blokkeringen op. Helpt emotionele problemen oplossen, troost bij pech in de liefde. Sterkt hart, bloedsomloop, ogen en zenuwen. Tegen reuma, astma, kiespijn, Parkinson. Helpt bij menstruatieklachten. Vochtafdrijvend. Tegen uitwendige spataderen, hartkrampen, zenuwpijnen, stijve knieën, jicht, steenpuisten. Sterke antibacteriële werking. Stimuleert expressie van gevoelens. Versterkt de zenuwen. Ontgift en ontzuurt.
 • Mookaiet (tinten bruin, mokka tot donker of aubergine kleur)
  Helend en activerend voor huid, slijmvliezen. Regelt de warmtehuishouding van het lichaam. Beschermt de huid tegen zonnebrand. Goed tegen eczeem, insectenbeten, puisten, ontstekingen. Vermindert hoesten, keelpijn, voorholte- en bijholteontstekingen. Goede steen bij psychosomatische aandoeningen zoals stotteren, beven, bibberen, zweetuitbarstingen. Geeft balans tussen het geestelijke en het lichamelijke. Heilzaam voor milt, lever en immuunsysteem.
 • Obsidiaan (zwart)
  Sterk aardende steen. Absorbeert angst, trauma's en stress. Helpt ontspannen. Verlicht zodoende verkramptheid en spierspanning. Ondersteunt genezingsprocessen, met name buikklachten. Heft spanningen en blokkades op, zowel spiritueel, mentaal, emotioneel als fysiek. Maakt creatief, helpt je op een andere manier te kijken, laat je zien hoe anderen het mogelijk zien. Verlicht pijn en pijnbeleving. Scherpt verstand, zintuigen, bewustzijn en helderziendheid, zelfkennis en vermindert blokkades. Verlicht pijn, stijfheid en verbetert warmteregulering en doorbloeding.
 • Obsidiaan (sneeuwvlok)
  Zorgt voor het losweken van trauma’s en emotionele blokkades.  
 • Opaal groen (groen)
  Beschermende en activerende steen. Het maakt vrolijk, optimistisch, levenslustig, spontaan, origineel en creatief. Het stimuleert zelfexpressie, interesse in kunst en waardering voor mooie dingen. De steen heeft ook een sterke connectie met liefde, passie, (genieten van) seksualiteit en maakt trouw en loyaal. Fysiek stimuleert opaal het zelfgenezend vermogen van het lichaam en werkt zuiverend. Het heeft een positieve werking op het geheugen, ziekte van Parkinson, infecties, koorts en bijnieren.4e chakra.
 • Polychroom in jaspis
  Creëert rust in tijden van chaos. Als je door de bomen het bos niet meer ziet en je je problemen niet meer kunt overzien. Sterk aardende steen en brengt je weer helemaal terug bij jezelf. Fijne steen tegen stress en brengt je weer in balans. Laat negatieve gedachten verdwijnen en sterkt je wilskracht. Beschermende steen en helpt bij klachten veroorzaakt door elektrosmog. Zuiverende steen en verwijdert afvalstoffen uit het lichaam. Heeft een positieve werking bij huidproblemen en versterkt het immuunsysteem. Fijne steen bij problemen met de spijsvertering en versterkt de maag, milt en lever. Verzacht oude trauma's en heelt. Leert je voelen en weer vanuit je hart handelen. 
 • Rhodoniet (zwart met roze)
  bevordert herstel. Het kan ondersteunend werken bij het verlies van een dierbare, een scheiding, liefdesverdriet, langdurige ziekte, mishandeling en trauma’s. Het werkt kalmerend, vermindert angst en helpt jezelf accepteren en van jezelf houden. Het helpt je hoofd koel houden en je balans terugvinden in een crisis, ruzie, noodsituatie of een andere situatie waarin je overbelast wordt. Daarnaast stimuleert het begrip, empathie, vergeving en liefde en vermindert ergernis, boosheid en agressie. Het is daarom een goede steen voor (vriendschappelijke) relaties en voor mensen en kinderen die makkelijk hun geduld verliezen en regelmatig in conflicten belanden. Het verbetert ook je interne radar voor gevaar en voor mensen die zich anders voordoen dan ze zijn en geen zuivere intenties hebben. Ook fysiek bevordert het herstel. Het werkt bloedstelpend, stimuleert wondgenezing en het zelfgenezend vermogen van het lichaam en vermindert bloedingen, kneuzingen, blauwe plekken en littekens. Het heeft daarnaast een positieve werking op het hart, de bloedsomloop, het gehoor, de botten, insectenbeten, m.s., auto immuunziektes, zenuwpijn, artritis, huidallergieën en kan ondersteunen bij de genezing van een maagzweer. 4e chakra
 • Rookkwarts (zoals bergkristal maar dan met een bruinige gloed)
  Sterk beschermende, aardende en ontgiftende steen (lichaam, ziel en geest). Bij uitstek een goede steen om te dragen bij klachten gerelateerd aan stress en in belastende situaties. Helpt ontspannen, loslaten en accepteren, weerstand bieden tegen stressvolle invloeden en zorgt voor geestelijke (veer)kracht en helderheid. Gunstige werking op dwangmatige en malende gedachten, piekeren, angst (met name faalangst), nachtmerries, depressie en suïcidaliteit. Stimuleert een nuchtere, pragmatische en positieve houding en bevordert de concentratie. Beschermt tegen straling en andere negatieve invloeden uit de omgeving (wateraders, milieuvervuiling, etc.) en helpt bij het mediteren. Sterk aardende steen voor gebruik tijdens of na spirituele bezigheden. Fysiek werkt rookkwarts pijnstillend, ontkrampend en ontgiftend en bevordert herstel. Positieve werking op rugklachten, zenuwen, neuralgie, buik, heupen, bekken, benen, voeten, hoofdpijn, migraine, ischias, restless legs syndroom, de geslachtsorganen en de vruchtbaarheid van met name mannen. Kan helpen bij het roken stoppen.
 • Rozekwarts (roze)
  Heelt allerlei kwalen met het hart, van een gebroken hart tot klachten van de bloedsomloop. Vermindert problemen in de relationele sfeer. Heeft een verjongend effect op huid en haar, vermindert klachten als puistjes, pukkels, mee-eters en acné. Vergroot het invoelingsvermogen, kalmeert en troost bij verdriet en zorgen, beurt je op bij melancholie en depressie. Levenskracht, mededogen, liefde, romantiek, openheid, zinnelijkheid, genotzucht, romantiek. Helpt bij aandoeningen aan het hart, bloed en geslachtsorganen. Goed voor in bad.
 • Sardonyx (zwart, wit, bruin gemengd)
  Reguleert de klieren, vooral de schildklier. Heelt neusverkoudheid als gevolg van stress. Beschermt longen en luchtwegen tegen ontstekingen en vochtophoping. Kalmeert het hart. Stimuleert alle organen, vooral de darmen. Stimuleert het immuunsysteem. Sardonyx heelt etterige wonden. Geeft stabiliteit, zelfvertrouwen en optimisme.. Brengt geluk en stabiliteit in huwelijk en partnerschap. Sardonyx verjaagt depressies en xenofobie. Voor mensen in de rouw of in een zware levensperiode. Tegen vergeetachtigheid en gebrek aan concentratie. Zelfvertrouwen, blijdschap, hulpvaardigheid, deugd, hulpvaardigheid, oprechtheid. Stimuleert de zintuigen. Versterkt het immuunsysteem.
 • Seleniet (wit mat of oranje)
  Slaapsteen. Vermindert hormonale schommelingen. Seleniet vermindert overgewicht. Zeer sterke werking op zenuwstelsel en hersenen. Ontlaadt stress en stimuleert positief denken Geeft een jeugdige en gezonde uitstraling.
 • Septarie (draken ei, beige met barstige strepen)
  Versterkt de hersenen en vermindert klachten door een verminderde doorbloeding van de hersenen. Septarie helpt goed bij vergeetachtigheid. Mensen met concentratieproblemen en black-outs hebben veel baat bij de septarie. Geeft meer ruimte in het hoofd. Het maakt zelfbewuster en actiever. Bewerkstelligt toegankelijkheid, standvastigheid, versterkt weefsels en werkt pijnstillend.
 • Sodaliet (donker blauw met wit erdoor)
  Heeft een gunstige invloed op de totale hormoonhuishouding. Goede steen bij vrouwenklachten als menstruatieklachten, overgangsklachten, dikke enkels, rugpijn, opvliegers. Stimuleert de alvleesklier. Ontspannend en ontstressend. Maakt vitaal. Is goed bij slapeloosheid. Bewustheid, zelfacceptatie, trouw zijn aan jezelf. Voor jezelf opkomen. Heilzaam bij een bijholteontsteking en hart- en darmaandoeningen.
 • Tijgerijzer (lijkt op kattenoog met ijzer erdoor)
  Verlicht ziekten en infecties aan de luchtwegen, bronchiale astma. Versterkt ook de longen en beschermt tegen ontstekingen, longembolie. Helpt bij leverontsteking en levercirrose. Vergruist nierstenen, galstenen en blaasstenen Bloedreinigend, helpt bij ontslakken en afvoer van afvalstoffen uit het lichaam. Activeert de stofwisseling van koolhydraten. Versterkt het immuunsysteem, beschermt tegen ziekten. Tijgerijzer versterkt logisch denken, geheugen en concentratie.
 • Tijgeroog (bruin met strepen)
  Helpt bij migraine en sterke hoofdpijnen. Versterkt de concentratie. Helpt bij epilepsie. Verhelpt darm en buikklachten (krampen, hepatitis). Heelt gewrichtsklachten (reuma, knieaandoeningen). Helpt bij bronchitis en verkoudheid. Geeft zelfvertrouwen, maakt opmerkzaam en leergierig. Een goede steen voor kinderen. Werkt opbeurend en stimuleert je om eigen fouten in te zien. Helpt je om met je verlangens om te gaan. Activeert de zonnevlechtchakra. Activeert werklust en ondernemingszin. Reguleert de bloedsuikerspiegel en de bloedsomloop. Helpt tegen faalangst.
 • Turitella-agaat (bruin met rondjes erin, gevlekt)
  Activeert en heelt maag, darmen en spijsvertering. Verlicht en heelt darmklachten. Harmoniseert de alvleesklier. verzacht en heelt hevige buikpijnen, spijsverteringsstoornissen, maag- en darmcatarre, brandend maagzuur, oprispingen. Helpt een jeugdig uiterlijk te houden. Geeft inzicht in geestelijke pijn vanwege jeugdtrauma’s.
 • Turkoois (indianen blauw)
  slijmvliezen, zoals aften, en ontstekingen in mond en keel verminderen. Versterkt vooral de zenuwen, waardoor hij een helende werking heeft bij zenuwpijnen. Het mineraal is goed voor de ogen en voor de werking van de hersenen. is rustgevend en kalmerend. Helpt het hart en remt ontstekingen. Hij ondersteunt en helpt bij uitputting en depressie. Het mineraal geeft een rustige slaap en beschermt tegen nachtmerries. Neutraliseert een teveel aan zuur in het lichaam. Zo helpt hij bij zuurgerelateerde klachten als jicht en reuma. Zorgt ervoor dat je lichaam voedingsstoffen zoals mineralen, vitamines en koolhydraten beter opneemt. kan helpen bij bloedarmoede, omdat het koper in de steen helpt bij de opname van vitamine B en ijzer uit voeding. Is een prima steen voor mensen met huidklachten. Kleine wondjes, eczeem, puistjes en schilferige huid genezen sneller als je een turkoois op de huid draagt. De steen helpt ook tegen vitiligo (verlies van pigment in huid en haar). Verruimt de borstkas, bevordert een diepere ademhaling en zorgt zo voor een betere zuurstofopname. Daarnaast worden afvalstoffen in het bloed beter afgevoerd. Is een bij uitstek vrouwelijke steen, die menstruatieklachten en overgangsklachten (opvliegers) verlicht. harmoniseert de hormoonhuishouding. Versterkt het immuunsysteem.
 • Zwarte Toermalijn (ruw, zwart)
  Sterk reinigende en beschermende werking. Aardt en brengt balans in lichaam en geest en zet negatieve energie, gedragspatronen en gedachtes om in positieve. Reinigt het aura en het lichaam en verwijdert negatieve energie. Chakra's, het lichaam en emoties worden in balans gebracht. Bevordert ontspanning, begrip, zelfvertrouwen, voorspoed en vermindert blokkades, angst. Het bevordert hun groei en beschermt tegen ongedierte. Beschermt tegen negatieve energie in al haar vormen: straling van mobiele telefoons, computerstraling, elektromagnetische straling, wateraders, zwarte magie en vervloekingen en stress en spanningen. Werkt ontspannend, vergroot het de vitaliteit. Lichamelijk heeft de steen een positief effect op het immuunsysteem, pijn en dyslexie.


Beoordeling
5.0
63
beoordelingen
Supplementen effectief en van hoge kwaliteit
Thamar helpt bij reflux, allergieën en vermoeidheid
Verbetering na bezoek en behandeling bij Thamar
Gebaseerd op 63 Google beoordelingen
Ik liep al geruime tijd lang met refluxklachten. Daarom had ik besloten om een afspraak te maken met een MDL-arts. Na een gastroscopie bleek dat ik een H. Pylori bacterie had. Na twee zwaren antibiotica kuren was de bacterie gelukkig uitgeroeid, echter bleven mijn refluxklachten aanhouden. Het was zelfs in dusdanige mate dat ik niet normaal (op mijn rug) kon slapen.Na zorgvuldig research te hebben gedaan stuitte ik op de website van Thamar. De reviews op Google gaven voor mij de doorslag. Hierna heb ik Thamar even gebeld voor het maken van een afspraak. Vanwege de drukte kon ik helaas niet direct terecht. Thamar was zo direct enorm behulpzaam en heeft mijn verhaal aangehoord. Ik had haar verteld over het feit dat ik besmet ben geweest met de H. Pylori en dat ik enorm veel last had van refluxklachten. Hierop heeft zij mij direct wat supplementen toegestuurd, waardoor ik direct al kon werken aan mijn herstel. Ik wil ook even benadrukken dat deze supplementen mij goed geholpen hebben met mijn herstel. Dat laat al zien hoe bekwaam Thamar is in het uitoefenen van haar vak als Orthomoleculair therapeut!Vervolgens bij haar langs geweest voor een intakegesprek. Heel fijn gesprek wat mijns inziens echt een meerwaarde is geweest om inzicht te krijgen wat de aanleiding/oorzaak is geweest van mijn refluxklachten. Thamar gaf aan dat mijn spijsvertering in disbalans was en dat dit de voornaamste reden was voor mijn refluxklachten. Eindelijk wist ik wat de reden was van mijn klachten. Dit op zichzelf staand was als een heel fijn uitgangspunt, temeer ik al zo lang liep met deze klachten zonder te weten wat ik nou precies had.Thamar is zeer menselijk, neemt je als persoon zeer serieus en is super behulpzaam. Ik vond het intakegesprek gesprek zeer fijn en aangenaam. Tijdens het gesprek heeft zij ook diverse methodes toegepast, waardoor ik meer inzicht heb gekregen in eventuele tekorten of afwijkingen van mijn bloedwaardes. Daarnaast vond ik de stemanalyse zeer interessant, omdat deze methode je ook een goed inzicht geeft hoe jij als persoon in elkaar zit.Aan het einde van de intake heeft Thamar een samenstelling van diverse supplementen plus behandelplan opgesteld. In het begin moest ik wel even wennen aan sommige supplementen, maar ik vind de kwaliteit van de supplementen die zij verkoopt zeer goed! Je kan ze overigens heel makkelijk bestellen op haar website. Ik ben van nature erg sensitief en reageer gevoelig op supplementen. Bij deze supplementen heb ik vrijwel geen last gehad, wat zeer fijn was.Wat mij écht heeft geholpen is de weerstandskuur en de probiotica. Dit kan ik elke persoon aanraden die last heeft van spijsverteringskkachten.Achteraf kan ik écht met overtuiging zeggen dat Thamar zeer bekwaam is in het uitoefen van haar vak! Ze heeft ervoor gezorgd dat ik nu eindelijk weer normaal (op mijn rug) kan slapen! Voor een hele lange tijd was dit pertinent niet mogelijk. In mijn optiek vind ik dat de artsen in de reguliere zorg écht tekort schieten, in het zorgvuldig vaststellen van de juiste diagnose van de klacht(en) die ten grondslag liggen aan een probleem van een patiënt. In mijn geval werd er aangegeven dat ik maar maagzuurremmers moest nemen. Dit is echt te ridicuul voor woorden. Gelukkig bestaan er nog mensen zoals Thamar!Thamar ik wil je nogmaals heel erg bedanken voor alles! Je hebt weer voor gezorgd dat ik eindelijk weer normaal kan slapen!! Ik ben er nog niet maar voel dat ik dat nu eindelijk, na meer dan dik een jaar met deze klachten te hebben gelopen, kan zeggen dat ik op weg ben naar volledig herstel van een optimale spijsvertering!Voor iedereen op zoek is naar een orthomoleculair therapeut kan ik Thamar aanbevelen!! Kijk niet verder en maak een afspraak. Overigens kan je dit ook makkelijk zelf via de site doen.
Lees verder
M Ralf
M Ralf
9 dagen geleden
op
Na al een lange tijd last te hebben van fysieke klachten en niet verder te komen bij een orthomoleculair arts en kinesioloog besloten om naar Thamar te gaan. Mijn moeder komt al jaren bij haar en is heel tevreden. Maar ook de stap gezet doordat ik steeds bij Thamar’s website uitkwam als ik op Google zocht op mijn klachten. Thamar heeft als eerste therapeut ook mijn voeding getest en daar kwam eea uit. Ik mag 2 mnd een lijstje met dingen niet meer. Na 2 wk merkte ik al verschil en nu na bijna 4 wk een aanzienlijke verbetering in en vermindering van mijn klachten. En dat na ca 2 jaar strugglen en zoeken plus de vermoeidheid die daarbij kwam kijken. Ik raakte steeds meer uitgeput door mijn klachten. Over een aantal weken weer testen! Door het verschil dat ik nu al merk zo dankbaar dat ik naar Thamar ben gegaan! Het gaat nu eindelijk de goede kant op!
Lees verder
Kelly Hoekstra
Kelly Hoekstra
2 maanden geleden
op
Sinds 7 december bij thamar terecht gekomen. Dit na een pittig behandeltraject borstkanker. Na de bestralingen bleef ik doorlopen met klachten, duizeligheid en ook geen geluiden meer echt kunnen verdragen wat uiteindelijk ook angsten met zich meenam. Verschillende keren aangegeven dat ik gewoon niets kan ondernemen ivm duizelingen ook een aantal keer onderuit gegaan daardoor. Elke keer werd dit weg gewuift met ja je hebt vast teveel gedaan. Na 3 maanden was ik hier wel klaar mee want zoveel deed ik niet behalve van beneden naar boven lopen omdat ik meer niet kon opbrengen. Thamar wist mij meteen gerust te stellen en nam mijn klachten WEL serieus. Het bleek dat ik wel degelijk een tekort had aan vitamines en mineralen waaronder ijzer,magnesium, B12, omega 3 en vitamine D. Ondanks dit niet meteen uit labwaardes vanuit bloedprikken naar boven kwam.Ik vul naast een gevarieerd voedingsschema nu 1 maand de supplementen aan en echt ik heb een stukje kwaliteit van leven terug. Ik ben er nog niet maar het is al zo groot verschil. Ik kan er weer op uit en genieten van me kinderen etc. Ze heeft me een stukje van mezelf weer terug gegeven. Ik ben thamar zoo dankbaar. Ik heb in maart weer even een check up en ben echt benieuwd hoe mijn waardes dan zijn. Het was voor mij even uit mijn comfort zone om voor een alternatieve behandeling te kiezen omdat ik zelf verpleegkundige ben ,maar ben zo onwijs blij dat ik dit heb gedaan. Ik raad dit zeker een ieder aan die vage klachten heeft en eigenlijk niet gehoord wordt. Thamar nogmaals dank.
Lees verder
Kimberley Ploeg
Kimberley Ploeg
3 maanden geleden
op
Na jaren iedere maand migraine aanvallen gehad te hebben met gevolg 3 dagen op.bed en niets kunnen doen, kan ik nu bij hoofdpijn 2 paracetamol innemen en zakt de hoofdpijn en kan ik doorwerken.
Ellen v/d Helm
Ellen v/d Helm
5 maanden geleden
op
Ik liep jaren bij de huisarts met buikklachten, constante honger eczeem en ik had in het verleden last van haaruitval. Bij de eerste intake met Thamar bleek een Helicobacter bacterie de boosdoener te zijn, waarvan ik in het verleden een antibioticakuur voor had geslikt. Het bleek dat het nog niet volledig uit mijn systeem was. Door een gember kuur heb ik inmiddels geen last meer van mijn buik, daarnaast is de Helicobacter bacterie uit mijn systeem en ben ik inmiddels 5 kilo afgevallen. Sindsdien heb ik geen last meer van constante honger en eczeem. Daarnaast heeft Tamar mij geholpen met mijn verlatingsangst en angst voor de dood. Ik kreeg namelijk antwoorden op een aantal belangrijke levensvragen. Hier zou ik zelf nooit achter kunnen komen. Het was ook een emotionele intake, waarbij Tamar mij trooste. De beste keuze die ik heb gemaakt is Tamar vertrouwen. Verder is Thamar professioneel en zachtaardig. Zij neemt haar tijd en je klachten erg serieus. Dankjewel Tamar voor al het mooi werk dat je doet. Je bent een prachtmens.
Lees verder
ruta weldemariam
ruta weldemariam
6 maanden geleden
op
Fantastisch ervaring gehad met Thamar. Meer dan een decennia last van heftige colitus ulcerosa. En kort nadat ik bij Thamar ben langsgeweest en de nodige supplementen heb gekregen ben ik verlost van al m’n klachten. Dit is nu inmiddels 2 jaar geleden en nog altijd klachten vrij.
Umm Bakr
Umm Bakr
6 maanden geleden
op
Where “modern” doctors have failed to cure my illness. Thamar has done it in just a few months. I definitely recommend her for anyone who wants to improve their health.
Samira Taimont
Samira Taimont
6 maanden geleden
op
Mijn dochtertje en ik zijn nu een paar maanden met onze allergie lijst (geen pinda, lastige, mais, soja en exotische vruchten) aan de slag en het gaat zo goed! Ik ben zo blij dat ik Thamar gevonden heb!
Anouk Theeuwsen
Anouk Theeuwsen
9 maanden geleden
op
Eindelijk gevonden wat ik nodig had!Ik zat al jaren aan de homeopathie en daarnaast heb ik ook osteopathie en acupunctuur met chinese kruiden geprobeerd. Het werkte allemaal maar helaas maar voor even. Steeds weer zakte ik terug.Nadat ik met mijn hond bij een orthomoleculair therapeut ben geweest en zag wat dat voor hem deed, ben ik ook overstag gegaan. En dat was precies de stap die ik moest maken.Voeding is de basis. Zonder op orde te hebben wat mijn lichaam nodig had kon ik trekken wat ik wilde maar ik ging gewoon niet vooruit. Sinds ik bij Thamar kom ga ik als een raket.Het kostte soms een hoop energie om alles op te ruimen wat er overhoop lag in mijn lichaam maar 'without struggle, there is no progress.' Laat dat je niet afschrikken door een dieptepunt. Het is onderdeel van vooruitgang. Ik sta weer vol energie en positiviteit in het leven.
Lees verder
Emily Pronk
Emily Pronk
11 maanden geleden
op
Super blij dat wij Thamar hebben leren kennen! Met haar oprechte interesse, enthousiasme en vakkundigheid heeft zij mij, en inmiddels veel familie en vrienden, verder kunnen helpen waar anderen dit niet konden. Ik heb veel geleerd tijdens de consulten bij Thamar en heb mijn lichaam goed leren kennen. Thamar haar benadering pakt problemen bij de kern aan, waardoor vage klachten als sneeuw voor de zon verdwijnen. Ik kan dit iedereen aanraden die vage klachten heeft en/of zijn/haar gezondheid wil optimaliseren!
Lees verder
Julia Tnns
Julia Tnns
1 jaar geleden
op
Met mijn moeder ben ik bij Thamar geweest. Zij kon echt zo goed vertellen wat er met mij was en waarom ik niet goed in mijn vel zat. Ze is ook zo lekker rustig. Heel fijn. Ik kreeg druppels en mooie edelstenen, die ik dan mee kan nemen naar school als ik stress heb. Ze heeft me echt geholpen! Als ik geen dokter kan worden (mijn droom), dan wil ik leren wat Thamar doet en zo heel veel mensen helpen!
Jacky Gemke
Jacky Gemke
1 jaar geleden
op
Heb een goede ervaring met Thamar na COVID. Na een consult en de juiste supplementen ben ik erg opgeknapt. Nu 1x per jaar een controle check.
Ad Van opstal
Ad Van opstal
1 jaar geleden
op
Sinds 2 jaar bij Thamar De metingen die zij doet geven een heldere kijk op hoe het er voor staat met je mineralen en je vitamines. Hierdoor weet je ook zeker waar jouw te korten zijn. En kun je werken aan weer meer energie en in balans komen. Juist door alle stress en druktes kunnen deze makkelijk verstoord zijn. De praktijk is een fijne omgeving waar de drukte van de dag en die van jezelf even niet aanwezig is, zodat je weer na een sessie je weer opgeladen voelt. Twijfel niet als je denkt dat het allemaal niet zo lekker bij je loopt. Dus Thamar bedankt!
Lees verder
Marleen De Boode
Marleen De Boode
1 jaar geleden
op
Ik ben jaren geleden bij Thamar terecht gekomen vanwege darmproblemen. Volgens de medische wereld moest ik daar mee leren leven. Het bleek dat ik een lactose intolerantie had met name voor koemelk. Sinds ik mijn dieet heb aangepast zijn mijn darmen eindelijk rustig en ben ik niet meer moe. Ik kan iedereen Thamar aanraden. Als er echt iets is dan helpt Thamar jou altijd.
Karen De Koning
Karen De Koning
1 jaar geleden
op
In één consult met Thamar, kan je meer gedaan krijgen dan jaren lang zoeken naar een speld in de hooiberg. Super doelgericht en daarnaast is Thamar ook nog een hele lieve, slimme en grappige vrouw. Ik kan het iedereen aanraden!
marijn de hartog
marijn de hartog
1 jaar geleden
op
Erg tevreden!
Emmy van den Berg
Emmy van den Berg
1 jaar geleden
op
Een zeer betrouwbare kundige therapeut!!
jacques van den berg
jacques van den berg
1 jaar geleden
op
Super tevreden met Thamar! Zij begrijpt als geen ander wat nodig is bij mij omdat ze het geheel meeneemt, een holistische kijk heeft. Professioneel, warm en zeer betrokken, een fijne vrouw waar ik me bij op mijn gemak voel. De supplementen die zij aanraadt zijn puur en daardoor krijg ik echt binnen wat ik op dat moment nodig heb. Zo had ik problemen met mijn maandelijkse cyclus. Ik was bij een gynocoloog geweest en die kon niets vinden. "Er is niets aan de hand" werd er letterlijk gezegd terwijl ik er veel last en pijn van had. "Ja en dus?" was mijn vraag. "Niets aan doen en afwachten." Maar het ging niet over, ook niet na nog een controle. Ze konden gewoon niets doen. Toen kwam ik bij Thamar en binnen een maand was het over!! Zo blij ben ik daar nog steeds om! Haar terugkoppeling van wat ze zag "meten = weten" (hier ben ik erg van), gecombineerd met haar intuitie was treffend en resultaat gericht. Haar kennis is verbluffend. Hier heb ik wat aan! Het is niet bij die ene keer geweest, als het nodig is weet ik haar te vinden. Ik kan Thamar van harte aanbevelen aan iedereen die klachten heeft en zich niet genoeg geholpen voelt door anderen.
Lees verder
Rachida El Mokhtari
Rachida El Mokhtari
1 jaar geleden
op
Totaal verrast was ik door de hoeveelheid kennis en mogelijkheden die Thamar bood om mij weer in mijn kracht te zetten. Ik kom nog steeds minimaal een keer per jaar langs voor een soort APK en mij even volledig als mens gezien en gehoort te voelen. Dikke vette aanrader dus en heb al menig een naar haar door gestuurd. Ik zeg : ga het zelf maar eens ervaren !
Thuis met Lilian
Thuis met Lilian
1 jaar geleden
op
Vandaag een tweede consult gehad bij Thamar, 9 mrt was mijn eerste keer en wat ben ik blij dat ik bij haar terecht ben gekomen. Ik voel me nu al zoveel beter, ik had allerlei vage klachten en steeds weer iets anders, daardoor was mijn energie zo laag en daar werd ik weer niet vrolijker van. Uit het eerste consult haalde ze al zoveel tekorten naar voren dus kreeg ik daar celzouten voor en probiotica voor mijn darmklachten. Ik heb daar zoveel baad bij dat ik me nu weer voel zoals ik me altijd voelde. Als je je niet goed in je vel voelt, om wat voor rede dan ook, zou ik zeker een afspraak bij haar maken. Ze luistert goed naar je en je voelt je gelijk op je gemak bij haar. Super bedankt Thamar, ik zal zeker je praktijk nog bezoeken en raadt het iedereen aan.
Lees verder
Ans van Tol
Ans van Tol
2 jaar geleden
op
Ik ben nu in totaal 4 keer naar Thamar geweest en ik ben super enthousiast. Niet alleen over de methodes die ze gebruikt maar ook over Thamar zelf.Ze is niet alleen heel kundig maar heeft zeker ook een goed luisterend oor .Ik heb in ieder geval al heel veel van haar geleerd zoals hoe je systeem in elkaar zit en wat daar goed voor is.Ik zou iedereen die met vage klachten en bij huisartsen niet verder komt zeker aanraden om een keer een afspraak te maken.Ik ben nogmaals heel blij dat ik het gedaan heb. Dus Thamar heel erg bedankt dat je me ook elke keer weer wat leert en me het vertrouwen geeft . Daarbij vind ik het altijd heel gezellig bij je Lieve groetjes Froukje
Lees verder
Froukje Van dam
Froukje Van dam
2 jaar geleden
op
Na oa onderzoek bij internist (die niets kon vinden) naar Thamar gegaan. Met vele klachten zoals geen energie, altijd verhoging en darmklachten. Nu al na 5 weken supplementen (want ik had veel tekorten) voel ik mij nu als herboren
karin hoes
karin hoes
2 jaar geleden
op
Ik heb een tijd geleden de diagnose 'fibromyalgie' gekregen, waardoor ik veel pijn, stijfheid en vermoeidheid ervoer. In het reguliere circuit kon men niks voor me betekenen: er was geen behandeling voor, en ik moest hiermee leren leven, want het zou ook nooit weggaan. Ikzelf geloof dat ons lichaam en zelfhelende vermogen tot veel meer in staat is dan ons aangeleerd wordt. Twee jaar na mijn diagnose ben ik op zoek gegaan naar kennis en ervaring over dat zelfhelende vermogen, en zo kwam ik bij Thamar terecht. Na slechts twee afspraken, wat supplementen en haar holistische kijk zijn al mijn klachten sterk verminderd of verdwenen... en ben ik dus aan het genezen, dat 'niet mogelijk' was. Daarnaast is het een ontzettend fijn mens die haar vak met veel liefde, aandacht en begrip uitoefent. Ze was er echt voor me. Ik heb de sessies als zeer helend en hoopvol ervaren en ik ben weer positief over het leven!
Lees verder
Ariana Martinez
Ariana Martinez
2 jaar geleden
op
Thamar Blok is zeer deskundig, zeer professioneel, veel expertise. Een topper!!!
J T
J T
3 jaar geleden
op
Heel bijzonder hoe de metingen zo'n precieze diagnose kunnen geven. Thamar is een kundige vrouw met veel ervaring die ook goede tips geeft die je kunt toepassen voor een betere gezondheid. Ik was niet bekend met de technieken, maar vond het super interessant!
Christian van den Hoeven
Christian van den Hoeven
3 jaar geleden
op
Ik was echt onder de indruk van Tamara! Het consult heeft mij echt laten zien wie ik ben, wat er mist aan aan vitaminen en mineralen om mijn vitaliteit weer op een hoger niveau te krijgen, maar zeker ook Thomas als persoon. Vriendelijk, meelevend en professioneel! Toppertje!!!
Abby Schellings
Abby Schellings
3 jaar geleden
op
Inmiddels 3 afspraken bij Thamar gehad....super fijne vrouw die de tijd neemt naar je te luisteren. Begrijpt waar ik binnen de reguliere geneeskunde tegen de muur loopt. Echt....ik liep al zolang met lichamelijke klachten, en geen gehoor bij de huisarts. Die dacht zeker dat ik het loopt te verzinnen. Via natuurkundigen op internet.....kwam ik Thamar tegen, zeker niet bij mij in de buurt...maar het voelde goed wat ik las. Eerste afspraak gemaakt om te zien wie zij is....bij binnenkomst voelde ik mij meteen op mijn gemak. Thamar heeft naast een leuk ingericht praktijk, mooie energie bij zich. Afgelopen zaterdag ben ik bij haar geweest omdat ik voelde dat er wat in mijn lijf wat veranderd was ....ik gebruik haar supplementen....wat bleek...alle punten waarbij de waardes te laag waren, zijn nu bijna stabiel. Kracht toegenomen....wat voor mij heel belangrijk is...alle waardes kan zij meten in je lichaam. Van mineralen tot vitamines. Onverklaarbare klachten, Thamar kan je meer inzicht geven wat te doen en waar op te letten. Ontstekingen? Kurkumma capsules van pure kwaliteit... Dat geldt voor al haar producten, geen gerommel van goedkope vulstoffen....kwaliteit is wat je lichaam nodig heeft. Ik kan terecht zeggen, blij dat ik haar hebt gevonden. Lieve Thamar blijf lekker je ding doen, je doet het fantastisch.Lieve groet van mij.... Gerda S.
Lees verder
Gerda Suurd
Gerda Suurd
4 jaar geleden
op
Thamar is zeer kundig, oprecht en haar behandelingen cq adviezen zijn zeer doeltreffend. Na jarenlang zoeken ben ik eindelijk van mijn klachten af.
Mirella Eekhout
Mirella Eekhout
4 jaar geleden
op
Hele goede ervaring met Thamar consult, wij zijn al voor de hele familie langs geweest en hebben goede resultaten geboekt.Ik kan iedereen aanradden die wat geeft om zijn gezondheid om bij Thamar langs te gaan.Bij Thamar kan je een goede basis zien van alle tekorten en ins en out van je lichaam om zo heel gericht en nauekeurig aan je herstel te werken.
HaMID jaan
HaMID jaan
4 jaar geleden
op
Thamar test zorgvuldig en geeft mij precies aan wat en hoeveel ik nodig heb aan vitaminen, mineralen en gezonde voeding.
Monica van Papendrecht
Monica van Papendrecht
4 jaar geleden
op
Ik kom al een aantal jaar bij Thamar en ben zeer tevreden over haar praktijk. Thamar is heel lief en heeft een hele kalme, rustige energie. De metingen die ze doet hebben mij erg geholpen de oorzaken te vinden van bepaalde klachten waarmee ik rondliep. We hebben samen gekeken naar mogelijke oplossingen waarbij ik baat zou hebben en dit heeft mij altijd geholpen. Denk aan supplementen, maar ook edelstenen of een doorverwijzing naar een andere specialist binnen de kring.
Lees verder