Sinaasappel of Mandarijn

Sinaasappel of Mandarijn

Thema: Welvaart en overvloed

Affirmatie: 'Ik voel de rijkdom van mijn wezen en weet dat er altijd goed voor mij wordt gezorgd'. 

Als we over overvloed en welvaart spreken, komen we al snel bij het onderwerp geld terecht. Dat is heel normaal en hoort bij onze tijd. Geld is niet 'onspiritueel' of slecht. Het enige wat geld tot iets heeft gemaakt wat soms een negatieve bijsmaak heeft, zijn de instituties en mensen die geld als machtsinstrument gebruiken.  Dat heeft er ooit toe geleid dat veel mensen de overtuiging hadden dat er een luchtje aan geld zit en dat het slecht is. Doordat we deze collectieve gedachtepatronen over geld al decennia hebben, is in ons een dermate grote sabotage laag met betrekking tot geld ontstaan dat we het nu vaak erg moeilijk vinden om onze zelf gecreeerde beperkingen te overwinnen en geld in overvloed ter beschikking te hebben.

Deze olie heeft invloed op een breed scala aan emotionele thema's in relatie tot waardebewustzijn. De olie inspireert overvloed, bevordert creativiteit, ondersteunt een positieve stemming, brengt fysieke energie terug en helpt bij noodzakelijke veranderingen. De olie verbindt je met je innerlijke kind en ontwikkelt daarmee zeer wezenlijke eigenschappen die als basis voor een overvloedig leven dienen: spontaniteit, vreugde, geluk en speelsheid. Dit zijn allemaal belangrijke ingredienten voor je welvaart.

De olie helpt je bij het ontwikkelen van je natuurlijke creatieve waarneming. Inspireert je om in relatie tot je uitdagingen en problemen in termen van onbegrensde mogelijkheden en oplossingen te denken. De olie laat je zien dat je niets te vrezen hebt. De olie nodigt je uit om als een kind te zijn dat alles volledig kan loslaten en vanuit zijn authentieke zelf leeft. In je authenticiteit ben je welgesteld. Het geschenk dat deze olie je geeft is delen, spelen, ontspannen en genieten van de vreugde van het leven.

Laat je door de olie inspireren om een bewustzijn over geld te ontwikkelen dat niet is gericht op het snel verdienen van veel geld, maar op waarde en de bijdrage die je aan de wereld en je medemensen kunt leveren. Als je leert om je bij wat je doet, of zou willen doen, te concentreren op het investeren van een beetje tijd in het genereren van een passief inkomen, ben je binnen 1, 2, of 3 jaar vrij en zit je niet meer gevangen in het concept 'ik ruil tijd tegen geld'. 

In essentie helpt de olie je bij het begrijpen van de ware essentie van overvloed. De olie helpt je bij het loslaten van je tekort-bewustzijn met alle bijbehorende overtuigingen. Gevoelens van angst, nervositeit, inflexibiliteit, werkverslaving, gebrek aan humor en de overtuiging dat je niet genoeg hebt, zullen verdwijnen als je je er door de aroma van deze olie aan laat herinneren dat je ziel verbonden is met de onbegrensde rijkdom die de natuur ons te bieden heeft. 

De olie leert je een van de belangrijkste spirituele wetten van rijkdom: geef, zonder dat je er iets voor terug wilt. In de natuur is voldoende aanwezig voor iedereen. Deze olie moedigt je aan om je behoefte aan oppotten, waarin de wortel van het tekort-bewustzijn verborgen ligt, los te laten. Laat je door de frisheid van de olie inspireren tot het geven vanuit dankbaarheid en erop te vertrouwen dat er altijd voor je wordt gezorgd.

Als holistisch therapeut werk ik met de Holistische Vitaliteitsscan en Kinesiologie en ben ik gespecialiseerd in het gebruik van etherische oliën voor aromatherapie. Deze alternatieve geneeswijze kan jouw gezondheid en welzijn bevorderen door het gebruik van geconcentreerde extracten van planten.

Ik kan je helpen bij het vinden van de juiste etherische oliën voor jouw specifieke hulpvraag. Dankzij de unieke samenstelling van chemische stoffen kunnen deze oliën een positief effect hebben op jouw lichaam en geest.

Wilt je meer weten over aromatherapie en hoe etherische oliën jouw welzijn kunnen verbeteren? Als holistisch therapeut kan ik je begeleiden bij het vinden van de juiste oliën voor jouw specifieke behoeften. Neem gerust contact met mij op en ontdek de voordelen van aromatherapie met etherische oliën.