Sandelwood

Sandelwood (sandelhout)

Thema: Geef je over

Affirmatie: Ik groei in mijn spirituele waarheid en vertrouw erop dat alles er is en ik altijd alles heb wat ik nodig heb.

In tijden van grote veranderingen of tijdens een crisis kan het gebeuren dat er veel dingen tegelijkertijd op je afkomen en je het even niet meer weet. Want als je met je gedachten in circeltjes ronddraait, is dat zeer contraproductief. M.b.v. deze olie kan je jezelf een periode van rust geven.

Leer met deze olie weer volkomen in het huidige moment te zijn en je aan het nu over te geven. De meeste gedachten gaan nl. over het verleden of de toekomst. Deze olie helpt je bij het tot rust brengen van je verstand en bij het kijken achter de schermen en voorbij de grenzen van het normale. Het ondersteunt je sterk bij de spirituele overgave en geeft je de kracht om offers te brengen, dus om dingen los te laten die je niet bij je groei helpen. Je zal er weer op gaan vertrouwen dat er altijd voor je gezorgd is en wordt en als je ervoor kiest brengt deze olie jouw ego tot rust. 

Met deze olie krijg je de kracht om een levensthema in de hand van ... te leggen en vervolgens los te laten. Als je dit vanuit je gehele hart kunt, zul je verbaasd staan over wat er allemaal kan gebeuren en hoe liefdevol .. zich om jou en jouw belangen bekommert. Je beleeft dan het ene wonder na het andere.

In een toestand van volledige stilte van je verstand die je met sandelhout kunt bereiken, zul je alles ontvangen. Je hoeft er dan niet eens meer om te vragen. Je zit in een soort superlow!

Als holistisch therapeut werk ik met de Holistische Vitaliteitsscan en Kinesiologie en ben ik gespecialiseerd in het gebruik van etherische oliën voor aromatherapie. Deze alternatieve geneeswijze kan jouw gezondheid en welzijn bevorderen door het gebruik van geconcentreerde extracten van planten.

Ik kan je helpen bij het vinden van de juiste etherische oliën voor jouw specifieke hulpvraag. Dankzij de unieke samenstelling van chemische stoffen kunnen deze oliën een positief effect hebben op jouw lichaam en geest.

Wilt je meer weten over aromatherapie en hoe etherische oliën jouw welzijn kunnen verbeteren? Als holistisch therapeut kan ik je begeleiden bij het vinden van de juiste oliën voor jouw specifieke behoeften. Neem gerust contact met mij op en ontdek de voordelen van aromatherapie met etherische oliën.