Rozemarijn

Rosemary (rozemarijn)

Thema: De bron van hogere wijsheid

Affirmatie: Ik sta open voor de allerhoogste kennis en weet precies wat me te doen staat.

Iets veranderen betekent dat je je gedrag moet veranderen. Maar vaak leggen we ons neer bij het feit dat we ongelukkig zijn, in plaats van dat we echt iets n ons leven veranderen. Ken je dat? Je verandert alleen maar iets als je echt niet meer anders kunt. Je staat met je rug tegen de muur. Je weet dat je iets moet veranderen en je wil dat ook maar je kan het niet omdat je niet weet hoe.

De strategie om alles bij het oude te laten lijkt diep in ons ingebakken te zitten. het vasthouden aan het bekende geeft ons meer zekerheid dan het aangaan van risico's. Daarbij komt ook nog dat de angst voor verandering ons beschermt tegen teleurstelling of gekwetst worden.

Rozemarijnolie helpt je bij de ontwikkeling van een optimistische geesteshouding t.o.v. de veranderingen die je doorvoert. De olie is in staat om je te verbinden met ware kennis en een zuivere geest. Zodra je je openstelt voor de mogelijkheid dat er een hogere bron van begrip bestaat die het menselijke verstand ver te boven gaat. De olie van rozemarijn geeft je deze inzichten. Hij begeleidt je bij het dieper kijken dan je normaal gesproken zou doen en brengt je weer in verbinding met de goddelijke bron van wijsheid. 

Rozemarijnolie helpt je ook als je leerproblemen hebt. Als je je op een examen voorbereidt of je iets moet leren wat je nog niet weet, kun je dat proces met deze olie begeleiden en ondersteunen. De olie breidt je geest uit en ondersteunt je bij het ontvangen van meer informatie en meer wijsheid uit de hogere kennisbronnen. Deze olie kan helpen bij de bevordering van je concentratie en versterking van je geheugen. Ook als je verward bent of het gevoel hebt dat je dingen niet begrijpt, geeft deze olie je inzichten, zekerheid en vertrouwen. Je leert dan om het leven niet meer vanuit menselijk perspectief te beschouwen, maar groter en meer visionair te denken. Deze olie verbindt je met de kracht die intelligenter is dan jijzelf. Als er dus grote veranderingen voor de deur staan, verbindt rozemarijn je met de juiste informatiebronnen, waarin alle kennis aanwezig is. 

Als holistisch therapeut werk ik met de Holistische Vitaliteitsscan en Kinesiologie en ben ik gespecialiseerd in het gebruik van etherische oliën voor aromatherapie. Deze alternatieve geneeswijze kan jouw gezondheid en welzijn bevorderen door het gebruik van geconcentreerde extracten van planten.

Ik kan je helpen bij het vinden van de juiste etherische oliën voor jouw specifieke hulpvraag. Dankzij de unieke samenstelling van chemische stoffen kunnen deze oliën een positief effect hebben op jouw lichaam en geest.

Wilt je meer weten over aromatherapie en hoe etherische oliën jouw welzijn kunnen verbeteren? Als holistisch therapeut kan ik je begeleiden bij het vinden van de juiste oliën voor jouw specifieke behoeften. Neem gerust contact met mij op en ontdek de voordelen van aromatherapie met etherische oliën.