Patchoeli

Patchoeli

Thema: Voel je aanwezig in jouw lichaam

Affirmatie: Ik voel me stabiel en zeer comfortabel in mijn lichaam. Mijn hart en mijn verstand zijn weer 1 en ik ervaar vitaliteit en speelsheid.

Kun je je nog herinneren dat je als kind het liefst op je blote voeten liep? Kinderen doen dat instinctief juist. Ze verbinden zich met de energie van de aarde die onze batterijen weer oplaadt. De aarde-energie versterkt onze vitaliteit en verbindt ons weer met de elektrische olie om je weer volledig in je lichaam aanwezig te laten zijn. Gebruik de olie daarom niet alleen maar aromatherapeutisch, maar masseer je voeten er ook mee in, ga naar buiten en loop bewust op blote voeten op de aarde.

Als je je lichamelijke vitaliteit bent kwijtgeraakt en je je versleten voelt, helpt patchoeli-olie je weer om in je kracht te komen. Mensen die zich mentaal en emotioneel uitgeput voelen, maken vaak de fout dat ze d.m.v. spirituele praktijken aan hun lichaam willen ontsnappen. In werkelijkheid helpt juist het tegenovergestelde, want je krijgt weer kracht als je iets doet wat je verbinding met de aarde herstelt. Via fysieke activiteiten krijg je ook toegang tot je lichaam. Deze olie kalmeert je overwerkte geest en helpt je geest om dichter bij de aarde te komen. De olie verbindt je met de realiteit en leert je om daar op bescheiden wijze mee om te gaan. De olie aardt en stabiliseert je. 

Deze olie kalmeert je angsten en nervositeit. Brengt het hart en het verstand tot rust en laat ze tot een eenheid versmelten. Daardoor kom je meer met jezelf in contact en beleef je je eigen waarheid op een dieper niveau.

Op een zeer diep niveau helpt deze olie je om meer vrede in de aanwezigheid van je lichaam te voelen. Je leert ook jezelf weer naar waarde te schatten. Deze olie helpt je bij het ophouden met jezelf emotioneel te veroordelen. 

Laat patchouli-olie het speelse kind weer in je doen opleven!