Koriander zaad

Koriander zaad


Thema: Blijf bij jezelf


Affirmatie: "Ik erken mijn eigen behoeften en respecteer ze. Ik ben bereid om voor mezelf op te komen en mijn uniekheid tot uitdrukking
te laten komen."


Hoe vaak laten we ons door onze levensomstandigheden, het dagelijks leven of doordat we geen eigenwaarde hebben ontwikkeld, door anderen meeslepen? Daardoor raken we steeds verder van onze kern verwijderd. Je hebt behoeften en zolang deze behoeften niet worden vervuld, voel je je niet zoals je je zou kunnen voelen. Je mag deze behoeften nooit negeren, maar je moet ze integreren en goed voor jezelf zijn. Korianderzaadolie helpt je hierbij en leert je teruggaan naar deze loyaliteit. Misschien heb je geleerd om anderen te helpen, altijd voor anderen klaar te staan en vergeet je daarbij jezelf. Zorgzaamheid en het helpen en ondersteunen van andere mensen is een fantastische eigenschap, maar je mag jezelf daarbij niet vergeten.


Laat je door korianderzaadolie inspireren om deze vicieuze cirkel te doorbreken en weer achter jezelf te gaan staan. Er zijn vele wegen en mogelijkheden om iets te bereiken, maar er is voor jou slechts één goede weg. Op deze weg mag je jezelf niet negeren en moet je er altijd voor zorgen dat je voldoende levens- en liefdesenergie hebt. Korianderzaadolie geeft je de kracht om nieuwe perspectieven te zien en oude gewoonten te doorbreken die je ertoe aanzetten om alleen op anderen gericht te zijn. Meestal komt dit voort uit de behoefte om het voor anderen goed te doen, zodat je liefde of bewondering krijgt. Dat is prima, als het uit je kracht voortkomt. Maar zolang je jezelf bedriegt, schaadt het je.


Korianderzaadolie verandert je zienswijze op zo'n manier dat je beslissingen niet meer neemt om door anderen geaccepteerd te worden. Deze olie leert je je ware zelf te eren en je uit deze toestand te bevrijden. Leer je persoonlijke gebruiksaanwijzing kennen, want alleen dan ben je jezelf. Kom met deze olie weer dicht bij jezelf en leef zoals het voor jou bedoeld is. Met korianderzaadolie ontwikkel je de moed om uit oude patronen te stappen en het risico aan te gaan om degene te zijn die je werkelijk bent.


Je uniekheid is een groot geschenk voor de wereld, want er bevindt zich iets in jou wat alleen jij aan de wereld en andere mensen kunt geven. Alleen jij kunt zijn wie je bent en daarom moet je bij jezelf blijven en je leven vandaaruit leven. Probeer jezelf toe om jezelf te zijn. Korianderzaadolie werkt ook goed bij vastgelopen relaties waarin mensen te veel van zichzelf hebben gegeven. Je kunt de relatie dan zodanig vormgeven dat de kracht van de individualiteit van beide partners een nieuwe band creëert. Als je trouw aan jezelf bent, bewandel je je eigen weg die het universum voor je heeft voorzien. Je dient een gezonde relatie met jezelf en je partner op te bouwen.


Deze eigenschap zorgt ervoor dat je dichter bij jezelf komt. Dan kun je ook het bijzondere erkennen dat op je wacht. Korianderzaadolie zorgt ervoor dat je in je kracht komt te staan en de acceptatie van andere mensen niet meer nodig hebt. Met deze olie leer je om vanuit je ware zelf je leven op te bouwen.