Page content

Affirmaties

Affirmaties om negatieve gedachten patronen om te keren


Affirmaties
zijn positieve zinnen die een positieve invloed uitoefenen op bijvoorbeeld je zelfbeeld. Ze zullen je trillingsniveau verhogen.

Affirmaties zijn teksten die je in gedachten of hardop uitspreekt en die je gedachten beïnvloeden en versterken.

Zonder dat je het door hebt, gebruik je de hele dag affirmaties, naar jezelf (“Dit lukt me nooit!”), naar je kinderen (“Wat ben jij toch vervelend vandaag!”), naar anderen (“Dat is veel te moeilijk voor jou”).

Meestal gebruiken we affirmaties op een negatieve manier. Door ze bewust en op een positieve manier te gebruiken en regelmatig te herhalen kun je je gedachten over jezelf veranderen – en dus ook je leven.

Want als je denkt dat je iets kunt, dan trek je als het ware de energie naar je toe om het te kunnen. Als je denkt dat je iets niét kunt, maak je een self-fulfilling prophecy: meestal kun je het dan ook niet omdat je overtuigingen je tegenhouden.

De wereld is zoveel lichter als je positief in het leven staat. Waarom zou je jezelf niet gunnen de meest verheven gedachten over jezelf te hebben?

De liefde die in de affirmaties zit breng je over naar jouw lichaam door deze te lezen of hardop uit te spreken. Ze zullen jouw trillingsniveau verhogen.

Louise Hay heeft bewezen dat affirmaties je lichaam helpen helen.
Zij is er ook van overtuigd dat elke ziekte overwonnen kan worden door gedachtepatronen om te keren. Dit heeft ze uit eigen ervaring ondervonden maar ook door de ervaring met de talloze cliënten die ze heeft mogen ontvangen in haar praktijk. Ze heeft zelf (met hulp van anderen) haar vaginale kanker overwonnen ondanks dat de artsen haar nog maar 3 maanden te leven gaven.

Wil je weten welke affirmaties voor jou helend kunnen werken en wil je weten hoe vitaal jij bent en hoe het gaat met de balans van jouw totale systeem?

Thamar Consult

Vriendelijke groet,

Thamar Blok
Natuurgeneeskundig Energetisch Therapeut
Tel: 06-244 71863