arrow_drop_up arrow_drop_down
Thamar Consult Delft, regio Den Haag, Rotterdam

Ons ultieme doel:

Een wervelend leven door optimaal welzijn

We helpen mensen graag om weer tot bloei te komen en niet alleen maar te overleven. We stimuleren onze cliënten om hun echte potentieel te ontdekken en van daaruit nieuwe perspectieven in het leven te zien. Met de inzet van eclectische ofwel holistische energetische natuurgeneeskunde zoeken we naar de onderliggende oorzaken van disbalans in het totale systeem. We helpen ook met het opnieuw in balans brengen ervan. Door ondersteuning op maat helpen we onze klanten effectief om weer controle te krijgen over hun eigen lichaam en leven. Dat doen we door te luisteren, testen en behandelen met al onze kennis, ervaring en betrokkenheid. In onze aanpak identificeren en benoemen we fysieke, mentale, emotionele en energetische verstoringen die de client verhinderen om optimaal vitaal te zijn.

Onze filosofie

  • Alles in het leven is energie
  • De cliënt is altijd de centrale focus in het helingsproces
  • De grootste kracht om te helen huist in elk individu zelf
  • Elk individu is in zijn totaliteit een uniek fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch levend wezen
  • Verstoorde dwarsverbanden tussen fysieke, mentale, emotionele en energetische delen van de mens zorgt voor disbalans
  • Door het vinden en helen van dieperliggende oorzaken van disbalans in het totaalsysteem kan een mens duurzaam helen
  • Inzicht in de dwarsverbanden is de basis voor duurzame heling

Ons team

Thamar Blok

Thamar Blok

Energetisch Natuurgeneeskundig Therapeut

Wat we doen

Thamar Consult Delft, regio Den Haag, Rotterdam

Vitaliteitsscan

Total Body Mind Vitaliteitsscan

Wat cliënten over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!

...altijd inzichten welke bijdragen aan persoonlijke groei...

Beste Thamar, beste Francis, Dank jullie wel voor de inspirerende sessies. Ik heb bij Thamar de bio-energetische testen ondervonden en bij Francis de systeemopstelling. Beide hebben positief bijgedragen aan de reis welke ik aan het maken ben rondom het herstel van een burnout, dichter bij mezelf komen etc. Ik kan het aanbevelen, uit dergelijke sessies komen er altijd inzichten welke bijdragen aan persoonlijke groei. Dank jullie wel. Hartelijke groet.

Tonny, 22 januari 2017

..niet alleen heel deskundig, ook een heel warm en betrokken..

De werkwijze van Thamar is helemaal toegespitst op de persoon en pakt de oorzaken aan van klachten. Zij doet dit o.a. met haarfijne metingen, die voor mij heel verhelderend hebben gewerkt.Binnenkort maak ik graag weer een afspraak bij jou Thamar, ik wil heel graag weten hoe ik er na een jaar voor sta. 

Ik vind jou niet alleen heel deskundig, maar ook een heel warm en betrokken persoon.

Dank je wel! Ik ben blij dat je op mijn pad gekomen bent. Hartelijke groet, Tineke

Tineke de Graaf, 22 januari 2017

...ik blij ben met de hulp die ik van jou heb gekregen

Ik ben heel dankbaar voor de hulp die ik van Thamar heb gekregen. Ik had diverse klachten, waaronder vermoeidheid en onverwerkte emoties. Dankzij Thamar heb ik beter inzicht gekregen in mezelf en mijn klachten. En heb ik belangrijke beslissingen kunnen nemen, die ik voorheen niet durfde te nemen. En daar ben ik haar heel dankbaar voor. Ik hoop dat dit mensen over de drempel helpt om naar jou te komen.

Groet Marieke

Marieke, 19 januari 2017

...Ik was zo blij dat naar me geluisterd werd...

Voor mijn dochter Lara had ik een mail gestuurd met de uitleg wat er aan de hand was. De huisarts wilde alkeen maar afwachten en ik voelde dat ze eerder hulp nodig had. En Thamar voelde dat ook aan, want ze belde me op of we snel langs wilden komen. Ik was zo blij dat er naar me geluisterd werd en ook actie ondernomen werd. Lara werd doorgemeten en nog een aantal dingen gedaan. Met supplementen, druppeltjes en een handleiding mee naar huis was ze na 3 dagen van haar klachten af. Wat waren wij blij. 

Sonja v. der Loos,22 januari 2016