Orthomoleculaire therapie en voedingssupplementen

Ik test Orthomoleculaire voedingssupplementen en ik geef de benodigde leefstijl- en voedingsadviezen

Supplementen kunnen ondersteunend zijn voor jouw herstel of voor onderhoud. Zo kan ik bijvoorbeeld testen via Kinesiologie of het nodig is om met dezelfde supplementen door te blijven gaan, wat juiste doseringen zijn, of de opname goed is, etc..


Ik ben Drogist en Orthomoleculair geschoold. Mijn kennis en praktijk ervaring zijn van waarde maar net zo belangrijk vind ik dat ieder mens uniek is en zo wil ik ook iedereen blijven benaderen en daarom test ik jou  door via Kinesiologie. Het lichaam liegt nooit! 


Waarom ik bij voorkeur supplementen adviseer van het merk Puro?:

De capsules bestaan alleen uit de vegetarische werkstoffen en hebben geen vulstoffen. De capsules zijn gemaakt van plantaardige cellulose wat een plantaardig materiaal is en dus ook vegetarisch. De kruiden die gebruikt worden zijn van biologische oorsprong. 

PURO staat voor:

  • Geen vulstoffen
  • Vega-capsule
  • Geen kleur- en zoetstoffen
  • 100% puur natuur
  • Hoge dosering
  • Hoge opneembaarheid

Het assortiment van Puro is puur gecapsuleerd en binnen dit assortiment producten vindt je daarom ook geen tabletten met vulstoffen en laklaag (coatings). Oftewel Puro maakt gebruik van alleen de werkzame stoffen in een vegetarische capsule. De enige opvulling die we eventueel gebruiken in de capsule is bijvoorbeeld alfalfa of rijstflow.

Al de recepturen van Puro zijn op basis van onderzoeken en medewerking van de ‘Academie van Biologische geneeskunde’. Alle kruiden zijn van biologische oorsprong en voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. De grondstoffen die zij gebruiken zijn wetenschappelijk onderzocht en onderbouwd en hebben daardoor een ‘bewezen’ werking. Ze volgen wel trends in de markt maar laten zich vooral leiden door aantoonbare werking en de biologische beschikbaarheid.

Orthomoleculaire therapie is een vorm van therapie die gericht is op het herstellen en behouden van de gezondheid door het optimaliseren van de voedingsstoffen in het lichaam. Orthomoleculaire voedingssupplementen worden hierbij ingezet om eventuele tekorten aan te vullen.


Orthomoleculaire therapie is een vorm van therapie die gericht is op het herstellen en behouden van de gezondheid door het optimaliseren van de voedingsstoffen in het lichaam. Orthomoleculaire voedingssupplementen worden hierbij ingezet om eventuele tekorten aan te vullen.


Bij orthomoleculaire therapie wordt gekeken naar de individuele behoeften van de patiënt. Zo kan bijvoorbeeld door middel van bloedonderzoek worden vastgesteld of er sprake is van tekorten aan bepaalde vitamines, mineralen of andere voedingsstoffen. Vervolgens wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld waarbij voedingssupplementen worden ingezet om deze tekorten aan te vullen en zo het lichaam te ondersteunen in het herstelproces.


Orthomoleculaire voedingssupplementen zijn supplementen die bestaan uit natuurlijke ingrediënten, zoals vitaminen, mineralen, aminozuren en kruiden. Deze supplementen zijn bedoeld als aanvulling op de voeding en kunnen helpen om de gezondheid te verbeteren en eventuele tekorten aan te vullen.


Voordelen van orthomoleculaire therapie en voedingssupplementen


Er zijn verschillende voordelen verbonden aan orthomoleculaire therapie en voedingssupplementen. Zo kan het bijvoorbeeld helpen bij het verminderen van klachten als vermoeidheid, stress, allergieën en spijsverteringsproblemen. Ook kan het bijdragen aan een betere weerstand en het voorkomen van ziektes.


Daarnaast kan orthomoleculaire therapie helpen bij het verbeteren van de sportprestaties en het bevorderen van het herstel na een blessure. Het kan ook helpen bij het verminderen van de klachten bij chronische aandoeningen, zoals reuma, diabetes en hart- en vaatziekten.


Orthomoleculaire therapie en voedingssupplementen zijn geschikt voor mensen van alle leeftijden. Het kan zowel preventief worden ingezet om de gezondheid te behouden, als curatief om klachten te verminderen en het lichaam te ondersteunen bij het herstelproces.


Conclusie


Orthomoleculaire therapie en voedingssupplementen zijn een waardevolle aanvulling op een gezonde levensstijl. Door het optimaliseren van voedingsstoffen in het lichaam kan het helpen bij het verbeteren van de gezondheid en het verminderen van klachten. Het is geschikt voor mensen van alle leeftijden en kan zowel preventief als curatief worden ingezet. Wilt u meer weten over orthomoleculaire therapie

Behandelplan op maat

Mijn gegeven adviezen typ ik in het consult uit en deze geef ik aan jou mee op papier, in een mapje. Overzichtelijk, specifiek, praktisch en concreet. 

Kinesiologie

De Unieke Holistische Vitaliteitsscan van Thamar

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen in een  1-op-1 consult?

Thamar Holistisch Therapeut