Page content

article content

Mineralen in voeding

Mineralen in voeding Overzicht

 

MineralenIn voeding, Natuurlijke bronnen overzicht:
CalciumAmandelen, garnalen, kaas, kaviaar,   kelp (zeewier), knolraap, melasse, melkproducten, paranoten, sardines (in   blik), sojabonen, tahoe, yoghurt, zalm (in blik)
ChloorTafelzout (natriumchloride), zeezout, zoutvervangingsmiddelen   (kaliumzout)
ChroomAardappels (ongeschild), biergist,   eieren, fruit (vers), kip, oesters, rundvlees, vis en schaaldieren,   volkorenproducten, zuivelproducten
FluorAppels, eieren, kabeljauw, sardines   (in blik), thee, zalm (in blik)
FosforEieren, gevogelte, onbewerkte granen,   noten, vis, vlees, zaden
JodiumGarnalen, haring, kabeljouw, kreeft,   oesters, schelvis, zalm (in blik), zeewier, zonnebloempitten, zout (tafelzout   met jood behandeld en zeezout)
KaliumAardappelen, amandelen, avocado’s,   bananen, cashewnoten, citrusvruchten, grapefruitsap, linzen, melasse, melk,   paranoten, perziken (gedroogd), pinda’s, rozijnen, sardines (in blik),   sinaasappelsap, spinazie (vers), tomatensap, volkorenproducten, walnoten
KobaltBieten, boekweit, kool, mosselen,   oesters, sla, spinazie, vijgen, waterkers
KoperCashewnoten, gerst, haver, hazelnoten,   honing, linzen, melasse, mosselen, oesters, paddestoelen, paranoten, pinda’s,   tarwekiemen, walnoten, zalm
MagnesiumAmandelen, bladgroente, garnalen,   haring, heilbot, kabeljauw, karper, makreel melasse, noten, schol, slakken,   sojabonen, tarwekiemen, zeebaars, zonnebloempitten, zwaardvis
MangaanAvocado’s, boekweit, bramen, erwten,   gember, gerst, hazelnoten, haermout, kastanjes, koffie, kruidnagelen,   pinda’s, peulvruchten, spinazie walnoten, zeewier, zemelen
MolybdeenBonen, donkergroene bladgroenten,   erwten en andere peulen, graankorrels, orgaanvlees
NatriumBacon, boter, brood, ham, margarine,   melk, mosselen, rundvlees, sardines (in blik), sperziebonen, tafelzout   (voornaamste bron), tomaten
SeleniumBroccoli, eierdooiers, kip, knoflook,   komkommer, kool, paddestoelen, selderij, tarwekiemen, tonijn, uien,   volkorenproducten, zeevissen en schaaldieren, zemelen
SiliciumOok bekend als kiezelzuur en   voedingsadditief E 551, komt voor in volle granen
VanadiumVis
IjzerBrood, cashewnoten, cheddar, kaviaar,   kikkererwten, linzen, melasse, mosselen, pistachenoten, pompoenzaad,   tarwekiemen, volkorenprodukten, walnoten, zeewier
ZinkAhornsiroop, eierdooiers, gist,   haring, kalkoen, lamsvlees, mager rundvlees, melasse, oesters, sesamzaad,   sojabonen, tarwekiemen, tarwezemelen, varkensvlees, vis, volkorenproducten,   zonnebloempitten.

Thamar
Met hart en ziel help ik mensen om inzicht te krijgen in de processen die op dat moment aanwezig zijn. Bij levensvragen, persoonlijke problemen of lichamelijk ongemak kijk ik samen met jou wat er nodig is om weer in balans te komen. Het werkt verhelderend om van daaruit de volgende stappen te zetten. In een sessie komen zowel je blokkades als groeimogelijkheden en capaciteiten aan bod. Ik maak gebruik van een bioresonatiesysteem, de NEI Therapie en energetische behandelingen en nog veel meer. Door het combineren van verschillende methoden ben ik in staat om samen met jou balans, harmonie en vreugde in je leven te brengen. Ik loop graag een stukje met je mee ......