Page content

article content

Hooggevoeligheid laten testen

Hooggevoeligheid: Reactie van een client van Thamar Consult:

Ik (20 jaar) heb al mijn hele leven last van hooggevoeligheid (autisme Asperger/ADD/HSP)
maar kon hier gezien mijn stabiele en structurele leven toen vrij goed mee omgaan,

totdat ons leven (van mij en mijn moeder) behoorlijk ondersteboven werd gegooid en de omstandigheden zich ons/mij steeds meer gingen tegenstaan en het steeds slechter ging met mij (ik ontwikkelde een Burn-out en Postraumatische Stress) .
Ik voelde mij enorm teneergeslagen en mijn diagnoses van hooggevoeligheid werden erger (paniek, angstaanvallen, slaapproblemen).
Ik had mij toen absoluut niet kunnen voorstellen dat ‘t nog beter zou kunnen worden allemaal.
Ik heb Thamar heel random/willekeurig gevonden op internet via de zogenoemde beschermbuisjes die zij verkoopt, die er voor zorgen dat je qua aura meer afgeschermd en beschermd bent.
Ik kon mij hier niet veel bij voorstellen maar vond ‘t het proberen waard.
Ik merkte niet lang erna al verschil in het meer tegen de invloeden van buitenaf te kunnen
(het minder snel energetisch leeg te lopen en kapot te zijn na het in contact te zijn met mensen, de stad in gaan,boodschappen doen etc)
Heb door de goede ervaring hierbij een afspraak gemaakt bij Thamar, in de hoop dat ze mij meer en verder kon helpen in hoe ik toen gesteld was.
Ik was heel eerlijk gezegd een beetje sceptisch in het begin, doordat ik moeite heb met vertrouwen en ook dacht: gaat zij mij wel überhaupt kunnen helpen?
Voor mijn gevoel was dat namelijk niet zo voor de hand liggend en dus ook niet mogelijk.

Ik kreeg tijdens ons contact bij haar het gevoel dat ze oprecht betrokken was/is en je ook echt graag wilt helpen.
Als persoon, en niet zomaar als een klant.
Vond ik enorm fijn want ik voelde mij gehoord.
Ik kreeg een buisje mee met druppeltjes die persoonlijk op mij werden afgestemd in wat ik nodig had te hebben.
Ik had zo iets van, het is het proberen waard.
Ik verwachte er niet veel van maar merkte na ongeveer 4 weken al op verschillende fronten in mezelf positief verschil!! Ik merkte het niet meteen want het veranderde in stapjes, maar als ik dan zo terugkijk naar toen en nu kan ik zeker wel verschil zien en merken.
Mensen die mij iedere dag meemaken om mij heen zeggen dat ik: ‘sterker in mezelf sta’, vergeleken met eerst. Ik voel me rustiger in mijn hoofd en meer in ‘peace’ met mezelf.
Wat maakt dat ik ook weer meer in mijn lijf ben (minder aan ‘t piekeren), meer bewust voel en ook beter kan reageren om mij heen.

Dank je wel Thamar!

Lieve groetjes, Sarina

Thamar
Met hart en ziel help ik mensen om inzicht te krijgen in de processen die op dat moment aanwezig zijn. Bij levensvragen, persoonlijke problemen of lichamelijk ongemak kijk ik samen met jou wat er nodig is om weer in balans te komen. Het werkt verhelderend om van daaruit de volgende stappen te zetten. In een sessie komen zowel je blokkades als groeimogelijkheden en capaciteiten aan bod. Ik maak gebruik van een bioresonatiesysteem, de NEI Therapie en energetische behandelingen en nog veel meer. Door het combineren van verschillende methoden ben ik in staat om samen met jou balans, harmonie en vreugde in je leven te brengen. Ik loop graag een stukje met je mee ......