Unieke Holistische werkwijze & Vitaliteitsscan 

Waarom deze Holistische werkwijze & Scan zo waardevol is...

 • Deze Holistische Vitaliteitsscan levert samenhangende inzichten op over jouw gehele systeem.
 • Deze Vitaliteitsscan is het totaal aan metingen, testen en analyses die gemaakt worden uit een combinatie van traditionele technieken en ultra-moderne en revolutionaire technologie. 
 • Een combinatie van unieke meetsystemen en verschillende unieke zelfontwikkelde software gecombineerd met kinesiologie (spiertesten) die met elkaar samenvloeien tot een scherpe, objectieve en nauwkeurige analyse op maat.
 • Je krijgt helderheid over hoe jij ervoor staat met concrete aanwijzingen, antwoorden en voor jou specifieke inzichten. 
 • Dwarsverbanden tussen jouw fysieke, mentale, emotionele, energetische en spirituele processen en de relatie met jouw specifieke hulpvraag zullen dan snel duidelijk worden. 
 • Je krijgt helder zicht op de werking van jouw systeem, waardoor duidelijk wordt wat je het beste eerst kan gaan aanpakken en op welke manier.

Wat ik zoal hiermee kan testen:

Fysieke balans:

Organen, systemen en functies in je lijf zoals:
hart, bloedvaten, longen, nieren, blaas, maag, lever, darmen, hersenen, alvleesklier, rugwervels, botten, gewrichten, immuunsysteem, bloedsuikerspiegel, huid, ogen, Hormonen (m/v): hypofyse, bijnieren, menstruatie, prostaat. Algehele gezondheid in %, Stressniveau in %. Aanleg voor bepaalde verstoringen vanuit DNA niveau.

Emotionele, mentale,  energetische en spirituele processen:

Wat, welke leeftijdsperiode deze is ontstaan en hoe deze invloed hebben op jouw systeem (bewust of onbewust). 

Intoleranties en overgevoeligheden:
In de brede zin van het woord.

Vitale stoffen en eventuele tekorten:
Vitaminen, mineralen, enzymen, vetzuren, etc..

Overige:

Talenten, Basisbehoeften, Karakter, Persoonlijkheid, Valkuilen, Levensloop, Enneagram type, Kern kwaliteiten, Stress factoren, Emotionele basisbehoeften, Chakra's, Meridianen, Welke leefstijl, voeding, ontspanning, beweging, aanpassing in slapen, remedies, edelstenen, geuren, affirmaties.

Wat cliënten teruggeven ná 1 tot 4 afspraken:

 • Sterk verbeterde gezondheid
 • Meer energie en meer balans
 • Sterker immuunsysteem
 • Beter bestand tegen stress
 • Beter en dieper slapen
 • Verbeterde spijsvertering
 • Grotere mentale helderheid
 • Grotere emotionele stabiliteit
 • Vermindering van pijn en ongemakken
 • Meer eigen kracht

Een totaalbeeld is essentieel!

Hoe meer zicht je hebt op jouw totale gezondheid, hoe vitaler je kan worden

Hoe vitaler je bent, hoe meer eigen kracht je voelt

Hoe meer eigen kracht, hoe weerbaarder je bent

Hoe weerbaarder je bent, des te meer kwaliteit van leven je ervaart

Hoe beter jouw kwaliteit van leven is, hoe beter je persoonlijk in staat bent om het verschil te maken voor jezelf, en voor anderen!

Inhoud van een consult in de praktijk

intake gesprek

Intake gesprek of follow-up gesprek

Dit gesprek duurt meestal niet meer dan 15 minuten.

Combinatie van metingen en behandelingen zonder apparatuur

Met behulp van kinesiologie, spiertesten, E.E.N. therapie en NEI therapie testen we uit wat jij nodig hebt voor de komende periode om je beter te voelen in de brede zin van het woord. Deze methode is een wegwijzer/kompas. Jouw onderbewuste en hoger bewustzijn weten wat jij nodig hebt en wat goed is voor jou maar ook wat remmende factoren zijn in jouw herstel.


Met deze erkende methode werk ik inmiddels 14 jaar, 7 dagen per week. Nog elke dag ben ik blij en dankbaar voor het feit dat ik deze methode zo eigen heb gemaakt want alleen met deze methode kom je erachter wat het lichaam praktisch en concreet nodig heeft. Een apparaat houdt met testen nl. geen rekening met eventuele (externe) remmende factoren op herstel.

Daarom maak ik deze combinatie van testen met en zonder apparaten. 


Op de home pagina staat een video over Kinesiologie om jou een beetje een idee te geven over wat we met Kinesiologie kunnen.

Ook heb ik een aparte pagina geschreven over Kinesiologie. https://thamarconsult.nl/kinesiologie

Combinatie van metingen met apparatuur

De verschillende apparaten waarmee ik jou doormeet heb ik samen genoemd: "De Holistische Vitaliteitsscan".  Deze brede benadering van jouw hulpvraag is belangrijk omdat we alleen op deze manier een totaal beeld krijgen over jouw fysieke, emotionele, mentale en energetische toestand. Voor een aanpak op de langere termijn is het immers belangrijk om te weten wat de onderliggende oorzaak is of oorzaken zijn van de disbalans die is ontstaan in jouw systeem. 

Terugkoppeling

De scanresultaten staan op mijn beeldschermen. Wat ik zie en belangrijk is koppel ik mondeling aan jou terug in hetzelfde consult.

Behandelplan op maat

Gegeven praktische tips en adviezen inclusief een inname schema voor ondersteunende middelen (indien van toepassing) typ ik voor jou uit in hetzelfde consult. Dit is jouw behandelplan voor de komende maand(en). Op maat, praktisch, concreet en uitgebreid.

Een volgende afspraak?

De meeste mensen komen na een aantal weken of maanden terug voor een (follow-up) consult. Nieuwe mensen zie ik gemiddeld 3 keer binnen 12 maanden. De meeste mensen zie ik daarna eens in de zoveel tijd terug als ze daar zelf behoefte aan hebben.

Enkele cliënt ervaringen:

Myra

Al na 2 afspraken van mijn slaap-probleem af. De studiereis was super. Kon gewoon gaan slapen zonder moeite waardoor het ook een stuk beter voelde!

Stella

Ik liep met chronische rhinosinusitis (ontstoken bijholtes) en altijd erg vermoeid...Na dik 3 maanden ben ik topfit! Bijna onwerkelijk als je zo lang klachten hebt.

Monica de Waal

Overbelast, vermoeid en zorgelijk... We zijn nu 4 sessies verder en mijn lichaam is weer op orde...Zorgvuldig, doorvragen, aandachtig, en effectief!

Sonja van der Loos

De huisarts wilde alleen maar afwachten en ik voelde dat ze eerder hulp nodig had. Wat ben ik (moeder van Lara ) blij dat ik snel bij je terecht kon en Lara had binnen een paar dagen geen buikpijn meer door de druppeltjes die ze van jou had gekregen.

Marielle Hendriks

Recentelijk was ik met Kyan bij je. We zagen direct verbetering nadat we gestart waren met de juiste zuigtabletjes (celzouten). Het ongecontroleerde is er absoluut af. Ik moet bekennen dat ik het best wel even pittig vond omdat zo'n lang consult natuurlijk ook echt wel een hele investering is. Maar goed; op basis van de ervaring met Kyan weet ik nu dat het het waard was😄

Odette Dinklo

De analyses waren zeer treffend! Allergien, tekort aan vitamines, emotionele blokkades en een prachtige beschrijving van ieders persoonlijke uitdagingen in het leven. Dingen waar we oa. met voeding, gedrag en leefwijze nu al kunnen inspelen om later leed te voorkomen. Ik heb trouwens een super relaxte, helemaal lekker in haar vel, zelf-verzekerde dochter Mirte (5 jaar) sinds het bezoek aan jou! 

Rick

...toen via reguliere geneeskunde men niets anders kon concluderen dat mijn fysieke klachten werden veroorzaakt door stress, heeft ze mij geholpen een aantal stressoren te benoemen en heeft deze samen met mij weggenomen. 

Ronald van Evert

Ik had behoorlijke eczeemklachten en had de moed al opgegeven. Na diverse consulten bleek dat ik diverse tekorten aan voedingsstoffen had. Op jouw advies...toen diverse supplementen gaan slikken. Uiteindelijk bijna geheel van mijn jeuk af en de eczeemplekken zijn geheel verdwenen. 

Harjan Harder

Al jaren kampte ik met vage (darm) klachten. Ik ben de medische molen door geweest maar een duidelijke diagnose kreeg ik niet...bij Thamar terecht gekomen. De meting was... bijzonder accuraat. Met aanpassingen in mijn dieet en een aantal supplementen en vitaminen verdwenen de klachten. Ik voel mij weer energiek en vitaal.

Thamar is wat mij betreft, echt een 5 sterren therapeut! 

Carolien

Een afspraak met Thamar iets voor jou? 

 • Wil je een betere gezondheid, meer energie, meer eigen kracht of heb je concrete vragen over jouw vitaliteit?
 • Wil je weten wat jouw systeem eventueel nodig heeft op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch niveau?
 • Heb je behoefte aan concrete aanwijzingen en/of specifieke antwoorden en inzichten omtrent jouw hulpvragen?
arrow_drop_up arrow_drop_down