Energetische bescherming oefeningen

Ben je gevoelig voor energieën en sferen?
Ontmoet je mensen die je vermoeid maken?
Wil je een betere sfeer in je huis en op je werk?


Doe dan een van deze 5 oefeningen

 • Aarden of gronden: Als de energie van jouw lichaam verbonden is met de energie van de aarde, voel je krachtiger en veiliger in elke situatie. Richt daarom je aandacht op de aarde onder je. Voel de verbinding ermee. En voel hoe die verbinding dieper en dieper de aarde in gaat. Je kunt jezelf hierbij helpen door bijvoorbeeld een energetisch koord naar het midden van de aarde te visualiseren. Of bouw een gevoel op van energie die door je heen in de grond loopt. Of stel jezelf voor dat je een boom bent. Je torso is de stam. Je bent diep in de aarde geworteld. Al deze technieken gaan werken als je ze vaak toepast.

 • Beschermende luchtbel: Als je merkt dat je gevoelig bent voor invloeden van buitenaf, dan kan het je helpen om een luchtbel of ei om je heen te visualiseren. Zorg allereerst dat je rustig bent. Aard jezelf. Stel je vervolgens voor dat je omgeven wordt door een doorzichtige, beschermende luchtbel, die je beschermt tegen negatieve energietrillingen. Boven je hoofd. Onder je voeten. Langs je rug. De luchtbel omvat je helemaal. Merk op dat onplezierige trillingen van buitenaf niet binnen kunnen komen.

 • Vlam: Behoefte aan een assertievere uitstraling? Zie jezelf dan als een bewegende vlam. De vlam begint diep in de aarde. Je lichaam is de kern van het vuur, als de lont van een kaars. Je brandt helder en krachtig. Je dynamiek en gloed maken het slechte energietrillingen onmogelijk om door jou heen te gaan. Slechte gedachtes en gevoelens verbranden en smelten als ze in contact komen met je straling.

 • Loden gordijn: Woon je met meerdere mensen in je huis en merk je dat je wel wat ‘persoonlijke ruimte’ kunt gebruiken? Stel je dan een gordijn voor tussen jou en de ander. Zorg ervoor dat dit gordijn het plafond en de vloer raakt. Stel je daarna voor dat het gemaakt is van lood. Adem rustig in en uit. Voel op de uitademing dat de warmte en vochtigheid van je adem het gordijn dichter en werkelijker maken. Je eigen energietrilling en die van de ander zullen erop afketsen.

 • Sluit je als een bloem: Ben je in een prettige omgeving maar ga je over naar een minder vriendelijke omgeving? Bijvoorbeeld als je terugkomt van het bos in de stad? Dan is het zinvol om jezelf te sluiten als een bloem. Stel jezelf voor als een bloem. Bijvoorbeeld een tulp. Met wortels die diep in de grond gaan. Je merkt vervolgens dat de bloem zich langzaam sluit. Net zoals een bloem ‘s nachts doet. Zo ben je minder ontvankelijk voor energieën en sferen van buitenaf.
Kinesiologie

De Unieke Holistische Vitaliteitsscan van Thamar

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen in een  1-op-1 consult?

Thamar Holistisch Therapeut

De meeste mensen ervaren na 1, 2 of 3 consulten

 • Sterk verbeterde gezondheid
 • Meer energie en meer balans
 • Sterker immuunsysteem
 • Beter bestand tegen stress
 • Beter en dieper slapen
 • Verbeterde spijsvertering
 • Grotere mentale helderheid
 • Grotere emotionele stabiliteit
 • Vermindering van pijn en ongemakken
 • Meer eigen kracht
 • Minder onzekerheid en meer zelfvertrouwen

Dat is goed nieuws, super fijn en dat lees je ook veel terug in de reviews op deze pagina: https://thamarconsult.nl/ervaringen-holistisch-therapeut/.


Dat wil niet zeggen dat ik alles kan oplossen met 1 of 2 consulten. Geef en gun jezelf die tijd. Een herstel proces kent helaas geen wiskundige formule. Was het maar zo simpel. Er zijn veel factoren die hierop van invloed zijn. Soms zijn er helaas ook remmende factoren waar ik geen invloed op kan uitoefenen. Denk hierbij aan medicijn gebruik, een thuis en/of werk situatie, etc.. Wel kan ik eventueel testen welke remmende factoren er zijn om er bewust van te worden.  

Holistisch Orthomoleculair Energetisch Natuurgeneeskundig Therapeut Delft, regio Den Haag, Rotterdam

Holistisch therapeut in Delft met

holistische vitaliteitsscan,

kinesiologie, orthomoleculaire therapie, voedingssupplementen en stemanalyse


Persoonlijk advies op maat